1050-е п. н. е.

деценија
Миленијум: 2. миленијум п. н. е.
Векови:
Деценије:
Године:
  • 1059 п. н. е.
  • 1058 п. н. е.
  • 1057 п. н. е.
  • 1056 п. н. е.
  • 1055 п. н. е.
  • 1054 п. н. е.
  • 1053 п. н. е.
  • 1052 п. н. е.
  • 1051 п. н. е.
  • 1050 п. н. е.


Култура

уреди

Архитектура

уреди

Види још

уреди

Референце

уреди