Годен

вишезначна одредница на Викимедији

Годен може бити:

  • Годен (Ђаковица), насеље у општини Ђаковица, КиМ, Република Србија
  • Годен (Гњилане), насеље у општини Гњилане, КиМ, Република Србија
  • Велики Годен (до 1955 — Годен), насеље у општини Витина, КиМ, Република Србија
  • Мали Годен, насеље у општини Гњилане, КиМ, Република Србија
  • Шапел Годен, насеље и општина у региону Поату-Шарант, Департман Де Севр, Република Француска
  • Шемире ле Годен, насеље у региону Лоара, Департман Сарт, Република Француска