Корисник:FelixBot/сирочићи/17

 1. Ла Кафеина (Алтар)
 2. Ла Качетада (Колипа)
 3. Ла Качимба (Пасо де Овехас)
 4. Ла Кања де Абахо (Бадирагвато)
 5. Ла Кања де Фитч (Конкордија)
 6. Ла Кањада Гранде (Мазатан)
 7. Ла Кањада де Сонора (Оподепе)
 8. Ла Кањада дел Агва (Аламос)
 9. Ла Кањада дел Аламо (Урес)
 10. Ла Кањада дел Торо (Апулко)
 11. Ла Кебрада де Ариба (Мокорито)
 12. Ла Кебрада де Куен (Бадирагвато)
 13. Ла Кебрада де лос Сандовал (Сан Игнасио)
 14. Ла Кебрача (Кариљо Пуерто)
 15. Ла Кебрачита (Озулуама де Маскарењас)
 16. Ла Кемазон, Франсиско Гереро Еспино (Хенаро Кодина)
 17. Ла Кибрача (Алто Лусеро де Гутијерез Бариос)
 18. Ла Кика, Ла Миља Трес (Гомез Фаријас)
 19. Ла Кила (Гвемез)
 20. Ла Кинта Артемиса (Имурис)
 21. Ла Кинта Бугамбилијас (Катемако)
 22. Ла Кинта Марија (Тлакоталпан)
 23. Ла Кинта Росита (Питикито)
 24. Ла Кинта Чија (Уатабампо)
 25. Ла Кинтера (Аламос)
 26. Ла Кичи (Озулуама де Маскарењас)
 27. Ла Клавина, Ел Алто (Мигел Алеман)
 28. Ла Клементења (Сан Фернандо)
 29. Ла Кобалмар (Ла Колорада)
 30. Ла Кокера, Ел Улефанте (Лас Чоапас)
 31. Ла Коломбина (Идалго)
 32. Ла Колонита (Уатабампо)
 33. Ла Колонија Берта (Аматитлан)
 34. Ла Колонија Седрос (Мазапил)
 35. Ла Конгоха де Абахо (Кваутемок)
 36. Ла Конгоха де Ариба (Кваутемок)
 37. Ла Кондења (Абасоло)
 38. Ла Кондуза (Тијера Бланка)
 39. Ла Кондуса (Аматлан де лос Рејес)
 40. Ла Конкава (Сантијаго Тустла)
 41. Ла Конкиста дел Десијерто (Виља де Кос)
 42. Ла Кординадора (Катемако)
 43. Ла Кортадура (Пануко)
 44. Ла Коста и ел Рио (Панаба)
 45. Ла Костера (Минатитлан)
 46. Ла Кофрадија де Капирато (Мокорито)
 47. Ла Кофрадија де Сото (Мокорито)
 48. Ла Којотита (Санта Ана)
 49. Ла Крема (Пануко)
 50. Ла Крисис (Коазинтла)
 51. Ла Кросолија (Косала)
 52. Ла Круз Азул (Хесус Каранза)
 53. Ла Круз Барида (Закуалпан)
 54. Ла Круз Течалоте, Колонија (Уејотлипан)
 55. Ла Круз де Белен (Баланкан)
 56. Ла Круз де Капирато (Мокорито)
 57. Ла Круз де Накахука (Накахука)
 58. Ла Круз де Олкуатитан (Накахука)
 59. Ла Круз де Санта Рита (Саин Алто)
 60. Ла Круз дел Седро (Тијера Бланка)
 61. Ла Крусета (Кариљо Пуерто)
 62. Ла Куадрада (Азалан)
 63. Ла Куадрита (Гвајмас)
 64. Ла Куактуза (Актопан)
 65. Ла Куарентенарија (Аламос)
 66. Ла Куартана, Хуарез и Запоте (Пасо де Овехас)
 67. Ла Куатезона (Хосе Азуета)
 68. Ла Куатења (Санта Ана)
 69. Ла Куева де Хуан Мигел (Валпараисо)
 70. Ла Куерда (Гвасаве)
 71. Ла Куеста дел Каризал (Аламос)
 72. Ла Куеста дел Којоте, Ла Куеста (Халпа)
 73. Ла Куеста дел Саукал (Чиконкијако)
 74. Ла Куестиља (Ла Перла)
 75. Ла Куиха (Апулко)
 76. Ла Кулача (Косала)
 77. Ла Кумбија (Тамијава)
 78. Ла Кумбре де Сан Андрес (Сан Андрес Тенехапан)
 79. Ла Кумбре де Тоналиско (Рафаел Делгадо)
 80. Ла Курва II (Каборка)
 81. Ла Курва Дос (Макуспана)
 82. Ла Курва И (Каборка)
 83. Ла Курва Уно (Макуспана)
 84. Ла Курва де ла Круз (Ел Фуерте)
 85. Ла Курва де ла Нуево Леон (Сан Луис Рио Колорадо)
 86. Ла Кучиља Куатолол (Чиконамел)
 87. Ла Кучиља де Сан Антонио (Уатабампо)
 88. Ла Кучиља де Тастес (Ел Фуерте)
 89. Ла Кучиља де лос Бависес (Навохоа)
 90. Ла Кучиља дел Етчоропо (Уатабампо)
 91. Ла Кучиља дел Рајо (Синалоа)
 92. Ла Лабор Гранде (Аламос)
 93. Ла Лабор де Абахо, Лабор де Абахо и де А. (Ел Платеадо де Хоакин Амаро)
 94. Ла Лабор де Санта Лусија, Ел Мескитал (Аламос)
 95. Ла Лабор де Санта Роса (Навохоа)
 96. Ла Лабор дел Маркез (Херез)
 97. Ла Лагарта (Вега де Алаторе)
 98. Ла Лагуна Итурбиде (Хесус Каранза)
 99. Ла Лагуна Мондака (Навохоа)
 100. Ла Лагуна де Оксидасион (Сан Лорензо Аксокоманитла)
 101. Ла Лагуна де Тесија (Навохоа)
 102. Ла Лагуна де Чосноко (Озулуама де Маскарењас)
 103. Ла Лагуна де лос Бохоркез (Мокорито)
 104. Ла Лагуна де лос Отатес (Сан Игнасио)
 105. Ла Лагуна дел Гаљо, Чалчихапан (Хесус Каранза)
 106. Ла Лагуна дел Дурасно (Валпараисо)
 107. Ла Лагуна дел Ескоријал (Сан Хуан Еванхелиста)
 108. Ла Лагуна дел Кастањо (Лас Чоапас)
 109. Ла Лагуна и Монте дел Кастиљо (Медељин)
 110. Ла Лагуна ла Кал (Тексистепек)
 111. Ла Лагунита де Мартинез (Монте Ескобедо)
 112. Ла Ладриљера де Мадрилес (Чоис)
 113. Ла Лаха Дос, Сан Рафаел (Анхел Р. Кабада)
 114. Ла Лаха И (Тлачичилко)
 115. Ла Лаха де Запоте Буено (Туспан)
 116. Ла Лаха де Коломан (Туспан)
 117. Ла Лепе (Чоис)
 118. Ла Лејенда (Гонзалез)
 119. Ла Лењера (Ел Иго)
 120. Ла Либертад Кампесина (Хименез)
 121. Ла Либрерија (Коакоазинтла)
 122. Ла Лима Нуева (Кастиљо де Теајо)
 123. Ла Лима Таматоко (Аламо Темапаче)
 124. Ла Линда (Урсуло Галван)
 125. Ла Листа (Киријего)
 126. Ла Лобења (Пинос)
 127. Ла Лолита (Сото ла Марина)
 128. Ла Лома Норте (Антигво Морелос)
 129. Ла Лома Пријета (Рио Гранде)
 130. Ла Лома Раса (Бустаманте)
 131. Ла Лома де Буенос Аирес (Гвајмас)
 132. Ла Лома де Гвадалупе (Јанга)
 133. Ла Лома де Естасион Луис, Лас Вијас (Уатабампо)
 134. Ла Лома де Закатепек (Муњоз де Доминго Аренас)
 135. Ла Лома де Луго (Синалоа)
 136. Ла Лома де Мазапа (Нанакамилпа де Маријано Ариста)
 137. Ла Лома де Сан Маркос (Тамијава)
 138. Ла Лома дел Алкон (Гонзалез)
 139. Ла Лома дел Гвајакан (Тлалискојан)
 140. Ла Лома дел Енсинито (Фресниљо)
 141. Ла Лома дел Кортихо (Тласко)
 142. Ла Лома дел Манго, Ла Лома де лос Моралес (Пасо де Овехас)
 143. Ла Лома дел Нене (Теул де Гонзалез Ортега)
 144. Ла Лома дел Робле (Котастла)
 145. Ла Лома дел Седрал (Тула)
 146. Ла Лома дел Седро (Наутла)
 147. Ла Лома дел Хардин (Тласко)
 148. Ла Ломбриз, Сосиједад де Продуксион Рурал (Гвасаве)
 149. Ла Ломита Колорада (Виља Пескеира)
 150. Ла Ломита дел Кабрито (Љера)
 151. Ла Луз Палотал (Кордоба)
 152. Ла Луз Роха (Виља Идалго)
 153. Ла Луз Франсиско И. Мадеро, Сан Роман (Кордоба)
 154. Ла Луз де ла Сијера (Хименез)
 155. Ла Луз дел Португес (Гутијерез Замора)
 156. Ла Луз и Тринидад Палотал (Кордоба)
 157. Ла Луиса Антигва (Хуан Родригез Клара)
 158. Ла Лунења (Гереро)
 159. Ла Лусинда (Косамалоапан де Карпио)
 160. Ла Магвира (Сото ла Марина)
 161. Ла Магдалена Куестотитла (Еспањита)
 162. Ла Магдалена Солтепек (Тласко)
 163. Ла Мадругада (Пето)
 164. Ла Маестра (Касас)
 165. Ла Мазамора (Пинос)
 166. Ла Макана, Ла Консепсион (Гонзалез)
 167. Ла Макарела (Тампико Алто)
 168. Ла Макаута (Халпа)
 169. Ла Макаја (Олута)
 170. Ла Малвиља (Ла Перла)
 171. Ла Маленења (Магдалена)
 172. Ла Маленита (Кукурпе)
 173. Ла Малин (Комапа)
 174. Ла Малија (Агва Пријета)
 175. Ла Манга 3 (Гвајмас)
 176. Ла Манга Дос (Гвајмас)
 177. Ла Манга Матрера (Хименез дел Теул)
 178. Ла Манга де Сан Рамон (Монте Ескобедо)
 179. Ла Манга дел Сауз де Ариба (Валпараисо)
 180. Ла Манкуерна (Тататила)
 181. Ла Мано Подероса (Дзилам де Браво)
 182. Ла Мансера, Ранчо (Лазаро Карденас)
 183. Ла Манча ел Параисо (Актопан)
 184. Ла Мапачера (Соледад де Добладо)
 185. Ла Мар (Тамалин)
 186. Ла Марана, Коралес ла Марана (Агва Пријета)
 187. Ла Маримита (Росарио)
 188. Ла Марина Вијеха (Сото ла Марина)
 189. Ла Мартинења, Ландавазос (Санта Ана)
 190. Ла Мартуча (Манлио Фабио Алтамирано)
 191. Ла Марча (Ночистлан де Мехија)
 192. Ла Марчагва (Халпа)
 193. Ла Маса (Монте Ескобедо)
 194. Ла Масакуата (Сото ла Марина)
 195. Ла Маседонија, Ла Ордења (Трес Ваљес)
 196. Ла Масита (Монте Ескобедо)
 197. Ла Мата де Сан Педро (Озулуама де Маскарењас)
 198. Ла Мататена (Сајула де Алеман)
 199. Ла Матоза, Акапулкито (Алварадо)
 200. Ла Махада де Ариба (Бадирагвато)
 201. Ла Махапа, Педро Ернандез Алмендра (Мекајапан)
 202. Ла Медија Плаза (Закуалпан)
 203. Ла Мека Марселења (Мигел Алеман)
 204. Ла Мемеј (Вега де Алаторе)
 205. Ла Меса, Кампо Махистеријал (Каборка)
 206. Ла Меса, Ла Кумбре, Ранчо (Теренате)
 207. Ла Меса (Јекора)
 208. Ла Меса (Алто Лусеро де Гутијерез Бариос)
 209. Ла Меса (Апозол)
 210. Ла Меса (Бадирагвато)
 211. Ла Меса (Бандериља)
 212. Ла Меса (Гвемез)
 213. Ла Меса (Имурис)
 214. Ла Меса (Конкордија)
 215. Ла Меса (Ногалес)
 216. Ла Меса (Озулуама де Маскарењас)
 217. Ла Меса (Падиља)
 218. Ла Меса (Пануко)
 219. Ла Меса (Рио Браво)
 220. Ла Меса (Сан Игнасио)
 221. Ла Меса (Синалоа)
 222. Ла Меса (Тантојука)
 223. Ла Меса (Тиватлан)
 224. Ла Меса (Тубутама)
 225. Ла Меса (Фронтерас)
 226. Ла Меса (Чиконтепек)
 227. Ла Меса Дос (Тиватлан)
 228. Ла Меса Тланчинол (Ситлалтепетл)
 229. Ла Меса Трес Риос (Накори Чико)
 230. Ла Меса де Атотонилко (Калкавалко)
 231. Ла Меса де Запозала (Чиконтепек)
 232. Ла Меса де Окотиљо (Актопан)
 233. Ла Меса де Теокалтичиљо (Халпа)
 234. Ла Меса де ла Таблета (Бадирагвато)
 235. Ла Меса де лас Енрамадас (Халпа)
 236. Ла Меса де лос Енсинос (Колипа)
 237. Ла Меса де лос Патос (Виљануева)
 238. Ла Меса де лос Позос (Саин Алто)
 239. Ла Меса де лос Сијелос (Хименез дел Теул)
 240. Ла Меса дел Еспинал (Наолинко)
 241. Ла Меса дел Каризал (Конкордија)
 242. Ла Меса дел Оро (Чоис)
 243. Ла Меса дел Прогресо (Сан Педро де ла Куева)
 244. Ла Меса дел Салитриљо (Халпа)
 245. Ла Меса дел Свитч (Онавас)
 246. Ла Меса дел Сењор (Уатуско)
 247. Ла Меса дел Сијело (Тласко)
 248. Ла Меса дел Фијеро (Бадирагвато)
 249. Ла Меса дел Чапоте (Бадирагвато)
 250. Ла Месита Редонда (Виља Гонзалез Ортега)
 251. Ла Месита дел Куахари, Ла Месита (Саварипа)
 252. Ла Мескла (Бадирагвато)
 253. Ла Местиза (Камарон де Техеда)
 254. Ла Мехорада (Мазапил)
 255. Ла Мечуда (Сантијаго Тустла)
 256. Ла Мила, Пије де ла Куеста (Накозари де Гарсија)
 257. Ла Милинера (Лас Чоапас)
 258. Ла Милитансија (Салвадор Алварадо)
 259. Ла Милпа Вијеха (Пинос)
 260. Ла Милпа де Галвез (Бакоачи)
 261. Ла Милпа де Данијел Пералта (Магдалена)
 262. Ла Милпа де Енфренте (Кукурпе)
 263. Ла Милпа де Хуан (Алтар)
 264. Ла Милпа де ла Хаула (Имурис)
 265. Ла Милпона (Кумпас)
 266. Ла Мина Гранде (Бадирагвато)
 267. Ла Мина де ла Круз (Аламос)
 268. Ла Мирада (Аламо Темапаче)
 269. Ла Мирада III (Аламо Темапаче)
 270. Ла Мирада И (Аламо Темапаче)
 271. Ла Миреја (Исматлавакан)
 272. Ла Мисантека (Мартинез де ла Торе)
 273. Ла Мичоакана (Минатитлан)
 274. Ла Мијелера (Уатабампо)
 275. Ла Моза (Ел Манте)
 276. Ла Мокарака (Котастла)
 277. Ла Монтеса (Виља Гарсија)
 278. Ла Монтијелења (Магдалена)
 279. Ла Монтура (Гереро)
 280. Ла Морага (Магдалена)
 281. Ла Моралеха (Наолинко)
 282. Ла Морелос (Тлакоталпан)
 283. Ла Мортификасион (Рио Браво)
 284. Ла Мотита (Хименез дел Теул)
 285. Ла Мукура (Рио Браво)
 286. Ла Мулата II (Аламо Темапаче)
 287. Ла Мураља Уно (Фресниљо)
 288. Ла Мусарања (Косолеакаке)
 289. Ла Нанче (Мокорито)
 290. Ла Насионал (Косолеакаке)
 291. Ла Нестле (Исла)
 292. Ла Ниња
 293. Ла Новента (Сан Фернандо)
 294. Ла Норија Вијеха (Пинос)
 295. Ла Норија Гомењо (Бургос)
 296. Ла Норија Ескондида (Круиљас)
 297. Ла Норија де Абахо (Мокорито)
 298. Ла Норија де Ариба (Мокорито)
 299. Ла Норија де Варела (Виља Пескеира)
 300. Ла Норија де Линарес (Фресниљо)
 301. Ла Норија де Минитас (Чоис)
 302. Ла Норија де Морови (Виља Пескеира)
 303. Ла Норија де Пескеира (Ла Колорада)
 304. Ла Норија де Сан Фернандо (Сан Фернандо)
 305. Ла Норија де Санта Хертрудис (Пинос)
 306. Ла Норија де лас Варас Бланкас (Пинос)
 307. Ла Норија де лос Габачос (Сан Педро де ла Куева)
 308. Ла Норија дел Пико (Мазапил)
 309. Ла Нуева Вида (Успанапа)
 310. Ла Нуева Гвадалупе (Теколутла)
 311. Ла Нуева Глорија (Лас Чоапас)
 312. Ла Нуева Еспања 2 (Закатекас)
 313. Ла Нуева Естансија (Синалоа)
 314. Ла Нуева Естреља (Росарио)
 315. Ла Нуева Колонија де Чинапа, Ла Колонија (Ариспе)
 316. Ла Нуева Питаја (Успанапа)
 317. Ла Нуева Фундисион (Каборка)
 318. Ла Нуева Фундисион II (Каборка)
 319. Ла Оланда, Сан Педрито (Сентла)
 320. Ла Оландеса (Сајула де Алеман)
 321. Ла Орасион (Исматлавакан)
 322. Ла Ордуња (Коатепек)
 323. Ла Оркиља (Пануко)
 324. Ла Остута (Сантијаго Сочијапан)
 325. Ла Отра Банда де Бадирагвато (Бадирагвато)
 326. Ла Ољера (Закатекас)
 327. Ла Павита (Гомез Фаријас)
 328. Ла Пагвита (Хучике де Ферер)
 329. Ла Паз, Ла Вега (Гонзалез)
 330. Ла Паз, Ла Паз де Рајон (Рајон)
 331. Ла Паз, Побладо Групо ла Паз (Тлакоталпан)
 332. Ла Паз (Бургос)
 333. Ла Паз (Вега де Алаторе)
 334. Ла Паз (Виљагран)
 335. Ла Паз (Гвајмас)
 336. Ла Паз (Имурис)
 337. Ла Паз (Каборка)
 338. Ла Паз (Косамалоапан де Карпио)
 339. Ла Паз (Минатитлан)
 340. Ла Паз (Сан Фернандо)
 341. Ла Паз (Санта Круз)
 342. Ла Паз (Сото ла Марина)
 343. Ла Паз (Тласко)
 344. Ла Паз (Уатуско)
 345. Ла Паз (Хесус Каранза)
 346. Ла Паз (Чалма)
 347. Ла Паз Дос (Сото ла Марина)
 348. Ла Паз кон Диос, Кинта Марта (Алтамира)
 349. Ла Пакита (Гомез Фаријас)
 350. Ла Палапа Дос (Мендез)
 351. Ла Палапа Уно (Мендез)
 352. Ла Палетења (Кукурпе)
 353. Ла Палма Баренада (Росарио)
 354. Ла Палма Енвуелта (Мокорито)
 355. Ла Палма И (Тантима)
 356. Ла Палма Кападеро (Исхуатлан де Мадеро)
 357. Ла Палмиља Вијеха (Пуенте Насионал)
 358. Ла Палмиљера (Басерак)
 359. Ла Пандита (Сан Фернандо)
 360. Ла Панелера (Куитлавак)
 361. Ла Панчита, Рестауранте (Уатабампо)
 362. Ла Парада де Нерија, Парада ла Палма (Чокаман)
 363. Ла Парада дел Конехо, Ла Сијенегиља (Тласко)
 364. Ла Парсела Куатро (Сајула де Алеман)
 365. Ла Пасгвата (Гонзалез)
 366. Ла Пасијенсија (Тлакоталпан)
 367. Ла Пастера (Навохоа)
 368. Ла Паулита (Алварадо)
 369. Ла Пачона, Сан Андрес (Пинос)
 370. Ла Пајла (Емилијано Запата)
 371. Ла Пеинета (Тлалискојан)
 372. Ла Пелти (Гвасаве)
 373. Ла Пепева (Медељин)
 374. Ла Периодиста, Ла Тринчера (Алтамира)
 375. Ла Перла де Мичапан (Анхел Р. Кабада)
 376. Ла Перла де Уејапан (Уејапан де Окампо)
 377. Ла Перла дел Голфо (Мекајапан)
 378. Ла Песета (Чинамека)
 379. Ла Песма (Закуалпан)
 380. Ла Пења Бола (Сомбререте)
 381. Ла Пења И (Кукурпе)
 382. Ла Пења дел Агила (Палмиљас)
 383. Ла Пикола Италија (Исла)
 384. Ла Пила де лас Оскурас, Ла Пила (Валпараисо)
 385. Ла Пинагога (Бока дел Рио)
 386. Ла Пинаката, Сан Франсиско, Порсикола (Сан Мигел де Оркаситас)
 387. Ла Пинка (Конкал)
 388. Ла Пиониља (Мокорито)
 389. Ла Пиротеска (Хесус Каранза)
 390. Ла Пискача (Касас)
 391. Ла Пита II, Пасо де Аламо (Аламо Темапаче)
 392. Ла Питијаха, Баро Бланко (Тепетлан)
 393. Ла Пичивила (Гвасаве)
 394. Ла Пичонера (Мокорито)
 395. Ла Пиједра 1. Сексион (Кундуакан)
 396. Ла Пиједра 3. Сексион (Кундуакан)
 397. Ла Пиједра 4. Сексион (Кундуакан)
 398. Ла Пиједра Ангулар (Ваљадолид)
 399. Ла Пиједра Енконтрада, Флорида (Аламо Темапаче)
 400. Ла Пиједра дел Негро (Алто Лусеро де Гутијерез Бариос)
 401. Ла Пињера (Косолеакаке)
 402. Ла Плана, Лос Волканес (Панотла)
 403. Ла Плата (Тантојука)
 404. Ла Плата (Хесус Каранза)
 405. Ла Плаја Дос, Бара дел Тордо (Алдама)
 406. Ла Плајита де Касиљас (Синалоа)
 407. Ла Пломосита (Баканора)
 408. Ла Подероса дел Оријенте (Ваљадолид)
 409. Ла Поза де ла Тортуга (Баланкан)
 410. Ла Поза дел Рифле (Анхел Р. Кабада)
 411. Ла Полтрона (Ариспе)
 412. Ла Помпита де Сауз (Нако)
 413. Ла Помпо (Тијера Бланка)
 414. Ла Порселана (Наволато)
 415. Ла Портада дел Басуреро (Нанчитал де Лазаро Карденас дел Рио)
 416. Ла Портиља (Ночистлан де Мехија)
 417. Ла Порфија (Минатитлан)
 418. Ла Порфија Нумеро Дос, Ел Канутиљо (Лас Чоапас)
 419. Ла Порфија Нумеро Куатро (Лас Чоапас)
 420. Ла Порфија Нумеро Трес (Лас Чоапас)
 421. Ла Порфија Нумеро Уно (Лас Чоапас)
 422. Ла Поста (Акахете)
 423. Ла Поста (Гвајмас)
 424. Ла Поста (Гвемез)
 425. Ла Поста (Ла Антигва)
 426. Ла Поста (Рио Браво)
 427. Ла Поста (Сан Фелипе)
 428. Ла Потабле (Навохоа)
 429. Ла Потосина (Пануко)
 430. Ла Потра (Тантојука)
 431. Ла Пренса (Алтотонга)
 432. Ла Преса, Адријан Паласиос Очоа (Круиљас)
 433. Ла Преса, Бреча 14 ентре Сур 92 и Сур 94 (Ваље Ермосо)
 434. Ла Преса, Ранчо (Теренате)
 435. Ла Преса, Хорхе Бернал (Падиља)
 436. Ла Преса (Љера)
 437. Ла Преса (Актопан, Веракруз)
 438. Ла Преса (Гвајмас)
 439. Ла Преса (Гонзалез)
 440. Ла Преса (Ел Платеадо де Хоакин Амаро)
 441. Ла Преса (Камарго)
 442. Ла Преса (Круиљас)
 443. Ла Преса (Ла Колорада)
 444. Ла Преса (Мартинез де ла Торе)
 445. Ла Преса (Мендез)
 446. Ла Преса (Мојава де Естрада)
 447. Ла Преса (Окампо)
 448. Ла Преса (Пануко)
 449. Ла Преса (Папантла)
 450. Ла Преса (Росарио, Синалоа)
 451. Ла Преса (Росарио, Сонора)
 452. Ла Преса (Салвадор Алварадо)
 453. Ла Преса (Сикотенкатл)
 454. Ла Преса (Тантојука)
 455. Ла Преса (Тепетонго)
 456. Ла Преса (Теул де Гонзалез Ортега)
 457. Ла Преса Агвакалијенте (Мокорито)
 458. Ла Преса Искотла (Чијаутемпан)
 459. Ла Преса Камелпо (Котастла)
 460. Ла Преса Корона (Мазапил)
 461. Ла Преса Уно, Ла Преса (Камарго)
 462. Ла Преса де Алфонсо (Киријего)
 463. Ла Преса де Морибуто (Бадирагвато)
 464. Ла Преса де Позуелос (Санкторум де Лазаро Карденас)
 465. Ла Преса де Рамос (Тула)
 466. Ла Преса де Сан Бартоло, Ел Вадо (Чијаутемпан)
 467. Ла Преса де Сан Хосе (Пинос)
 468. Ла Преса де Сан Хуан, Ла Пресита (Мендез)
 469. Ла Преса де лос Ередија (Синалоа)
 470. Ла Преса дел Астиљеро (Валпараисо)
 471. Ла Преса дел Колорадито (Хенерал Панфило Натера)
 472. Ла Преферида, Рио Нуево (Лас Чоапас)
 473. Ла Пријета Линда (Алтамира)
 474. Ла Провиденсија лас Уертас, Ранчо (Зомпантепек)
 475. Ла Продуктора (Сан Фернандо)
 476. Ла Промисион (Искатепек)
 477. Ла Пруеба, Ла Гранада (Хуан Родригез Клара)
 478. Ла Пуенте Чикита (Озулуама де Маскарењас)
 479. Ла Пуентесиља, Хесус Родал (Ла Антигва)
 480. Ла Пуерта Камаитлан (Чиконтепек)
 481. Ла Пуерта де Алуминио (Сан Игнасио)
 482. Ла Пуерта де Санта Роса (Монте Ескобедо)
 483. Ла Пуерта де Топила (Пуебло Вијехо)
 484. Ла Пуерта де Халиско (Виља Гарсија)
 485. Ла Пуерта де Чама (Наволато)
 486. Ла Пуерта де ла Вента (Норија де Анхелес)
 487. Ла Пуерта де ла Меса, Марија Сантос Круз Р. (Лорето)
 488. Ла Пуерта де ла Петака (Пинос)
 489. Ла Пуерта де лос Сенизос (Пинос)
 490. Ла Пуерта дел Аренал (Пинос)
 491. Ла Пуерта дел Рио (Виљануева)
 492. Ла Пулсера, Ла Туна (Кукурпе)
 493. Ла Пумароса (Мартинез де ла Торе)
 494. Ла Пунта (Азалан)
 495. Ла Пунта дел Буеј (Сентла)
 496. Ла Пунта дел Дормидо (Тлакоталпан)
 497. Ла Пурика (Накозари де Гарсија)
 498. Ла Пурисима Флорења (Виљагран)
 499. Ла Пурификадора (Сантијаго Тустла)
 500. Ла Раисе (Алварадо)
 501. Ла Рама (Абасоло)
 502. Ла Ранчета дел Аламито (Агва Пријета)
 503. Ла Раја 2. Сексион, Санта Круз (Такоталпа)
 504. Ла Раја Зарагоза (Такоталпа)
 505. Ла Ревуелта (Сан Хуан Еванхелиста)
 506. Ла Регла, Лос Родригез (Уатабампо)
 507. Ла Реденсион, Километро 11 (Алтамира)
 508. Ла Реласион Дос (Виља де Кос)
 509. Ла Ремуда (Тантојука)
 510. Ла Ресбалоса (Елота)
 511. Ла Респуеста (Тизимин)
 512. Ла Реформа II (Анхел Р. Кабада)
 513. Ла Реформа Пасо дел Корео (Папантла)
 514. Ла Реформа Трес (Озулуама де Маскарењас)
 515. Ла Реформа Уно (Озулуама де Маскарењас)
 516. Ла Реформа де Ерера, Километро 19 (Казонес де Ерера)
 517. Ла Рехојада (Еспита)
 518. Ла Рехољада (Тизимин)
 519. Ла Рејна Астека (Мигел Алеман)
 520. Ла Рејнита (Катемако)
 521. Ла Риберита (Тампико Алто)
 522. Ла Ривера де Пунтиља (Сан Рафаел)
 523. Ла Риверита (Тамалин)
 524. Ла Ривијера (Каборка)
 525. Ла Рина (Сан Фернандо)
 526. Ла Ринкона (Атлзајанка)
 527. Ла Риса (Озулуама де Маскарењас)
 528. Ла Рондана (Чоис)
 529. Ла Роса, Ранчо (Теренате)
 530. Ла Роса (Исла)
 531. Ла Роса (Ногалес)
 532. Ла Роса (Озулуама де Маскарењас)
 533. Ла Роса (Тласко)
 534. Ла Роса (Хименез)
 535. Ла Роса II (Озулуама де Маскарењас)
 536. Ла Роса Бланка (Папантла)
 537. Ла Росаледа (Пануко)
 538. Ла Росита де лас Флорес (Сан Карлос)
 539. Ла Сабана Караме (Плаја Висенте)
 540. Ла Сабана дел Палмар (Мартинез де ла Торе)
 541. Ла Сага (Касас)
 542. Ла Сал (Лас Чоапас)
 543. Ла Салада де Абахо (Сан Мигел де Оркаситас)
 544. Ла Салвасион (Гвајмас)
 545. Ла Салвија (Чоис)
 546. Ла Салида де Корал (Акајукан)
 547. Ла Салина де Лобос (Сан Игнасио Рио Муерто)
 548. Ла Сангре, Ла Сангре Нуева (Тубутама)
 549. Ла Сангре Вијеха (Тубутама)
 550. Ла Саранда (Конкордија)
 551. Ла Сата (Бакум)
 552. Ла Сауседа де Сан Худас Тадео (Аламо Темапаче)
 553. Ла Сауседита, Ранчо Нуево (Оподепе)
 554. Ла Сајулита (Косамалоапан де Карпио)
 555. Ла Сегунда Вибора (Салвадор Алварадо)
 556. Ла Сеиба 2. Сексион (Уимангиљо)
 557. Ла Сеиба Нуева (Сантијаго Сочијапан)
 558. Ла Сеиба Окампо (Тантима)
 559. Ла Сеиба Тлаколула (Чиконтепек)
 560. Ла Сека, Нуестра Сењора (Косала)
 561. Ла Секија, Алдама (Алдама)
 562. Ла Сексион (Аламо Темапаче)
 563. Ла Селва (Акула)
 564. Ла Селва (Алтамира)
 565. Ла Селва (Гонзалез)
 566. Ла Селва (Катемако)
 567. Ла Селва (Накахука)
 568. Ла Селва (Сан Фернандо)
 569. Ла Селва (Сантијаго Сочијапан)
 570. Ла Селва (Тлалискојан)
 571. Ла Селва (Трес Ваљес)
 572. Ла Селва (Уајакокотла)
 573. Ла Сембрадита (Бакум)
 574. Ла Сендрада (Суаки Гранде)
 575. Ла Сервеза (Мартинез де ла Торе)
 576. Ла Сери (Гвајмас)
 577. Ла Сериљера (Халпа)
 578. Ла Серка де Пиједра (Сан Карлос)
 579. Ла Сесареа (Хуан Родригез Клара)
 580. Ла Сеха де Хесус Марија (Монте Ескобедо)
 581. Ла Сикотера (Сико)
 582. Ла Силвита (Баланкан)
 583. Ла Симбрења (Урес)
 584. Ла Синалоа (Наволато)
 585. Ла Сирила (Озулуама де Маскарењас)
 586. Ла Сијенега Гранде (Бакоачи)
 587. Ла Сијенега де Пара (Синалоа)
 588. Ла Сијенега де лос Кастро (Синалоа)
 589. Ла Сијенега дел Венадо (Акахете)
 590. Ла Сијенега дел Осо (Валпараисо)
 591. Ла Сијенегита де Нуњез (Чоис)
 592. Ла Сијенто Веинте (Рио Браво)
 593. Ла Сода (Росарио)
 594. Ла Соледад 1. Сексион (Уимангиљо)
 595. Ла Соледад 2. Сексион (Уимангиљо)
 596. Ла Соледад Лома де Окотла, Ранчерија (Атлзајанка)
 597. Ла Соледад Позо Но. 1, Хаиме Таланкон Е. (Гвадалупе)
 598. Ла Сота де Оро (Акајукан)
 599. Ла Сотења (Каборка)
 600. Ла Софија (Озулуама де Маскарењас)
 601. Ла Субидита (Наутла)
 602. Ла Сузаја (Пануко)
 603. Ла Суиза Уно, Сан Мартин (Сентла)
 604. Ла Супер Мил (Агва Дулсе)
 605. Ла Сусанења (Атил)
 606. Ла Т (Алтамира)
 607. Ла Тамалера (Дивисадерос)
 608. Ла Тарахумара (Бадирагвато)
 609. Ла Таскења (Гомез Фаријас)
 610. Ла Тача (Виља Гарсија)
 611. Ла Те (Пануко)
 612. Ла Текника (Сан Андрес Тустла)
 613. Ла Темплаза (Тамијава)
 614. Ла Тенгвалала (Медељин)
 615. Ла Тепетака (Тијера Бланка)
 616. Ла Тепозана (Сан Игнасио)
 617. Ла Термо (Алтамира)
 618. Ла Терсера (Наволато)
 619. Ла Тесорера, Бахио де ла Тесорера (Хенерал Панфило Натера)
 620. Ла Тесота, Ел Фресно (Магдалена)
 621. Ла Тесотоса, Ел Каризо (Магдалена)
 622. Ла Тетарона (Монте Ескобедо)
 623. Ла Тигрера (Сентла)
 624. Ла Тина (Бакум)
 625. Ла Тинаха Бонита (Магдалена)
 626. Ла Тинаха Дос, Ернесто Роблес (Виља де Кос)
 627. Ла Тинаха Сан Габријел (Тантојука)
 628. Ла Тихерита Трес (Виља де Кос)
 629. Ла Тија Негра (Урес)
 630. Ла Тија Паула (Синалоа)
 631. Ла Тија Роса (Росарио)
 632. Ла Тијера Негра (Росарио)
 633. Ла Тијера Рахада, Ла Рахада (Сарик)
 634. Ла Тијера де Рејес (Росарио)
 635. Ла Тома Сур (Камарго)
 636. Ла Тома Чика (Тезонапа)
 637. Ла Томатера (Наволато)
 638. Ла Тонина (Тамијава)
 639. Ла Торе де Мартинез (Тамијава)
 640. Ла Торесита (Алтамира)
 641. Ла Тотонкера (Јанга)
 642. Ла Тресијентос (Гвасаве)
 643. Ла Тресијентос и Кинсе (Сан Игнасио Рио Муерто)
 644. Ла Тринидад Палотал (Кордоба)
 645. Ла Тринидад Тенексјекак (Истакуистла де Маријано Матаморос)
 646. Ла Тринидад Тепеитек (Тласкала)
 647. Ла Тринидад Чималпа (Тотолак)
 648. Ла Тронадора (Чонтла)
 649. Ла Тропикал (Идалготитлан)
 650. Ла Труча, Ел Виверо (Тлалтенанго де Санчез Роман)
 651. Ла Тулија (Озулуама де Маскарењас)
 652. Ла Тумбага, Ла Хоја (Серо Азул)
 653. Ла Туна Морелос (Тлалискојан)
 654. Ла Туниља (Алварадо)
 655. Ла Туриста, Ла Тенерија (Валпараисо)
 656. Ла Туспења (Минатитлан)
 657. Ла Уачилама (Тексистепек)
 658. Ла Убре (Букзоц)
 659. Ла Увалама (Аламос)
 660. Ла Уепа (Гвајмас)
 661. Ла Уерта де Енсисо (Закатекас)
 662. Ла Уерта де Кањада (Валпараисо)
 663. Ла Уерта де лос Кампистас (Сан Игнасио)
 664. Ла Уерта де лос Рикос (Аламос)
 665. Ла Уерта дел Боске (Гвадалупе)
 666. Ла Уертења (Санта Ана)
 667. Ла Уичака (Гвајмас)
 668. Ла Улерија (Баланкан)
 669. Ла Ултима Луча (Теносике)
 670. Ла Унидад Депортива (Морелос)
 671. Ла Унидад Сан Мартин (Сомбререте)
 672. Ла Унион 1. Сексион, Аматиљо (Параисо)
 673. Ла Унион 3. Сексион (Параисо)
 674. Ла Унион Вијеха (Наутла)
 675. Ла Унион Моралес (Сан Карлос)
 676. Ла Унион Пасо Ларго (Мартинез де ла Торе)
 677. Ла Унион Прогресо Татавикапа (Сантијаго Сочијапан)
 678. Ла Унион Сегундо (Тиватлан)
 679. Ла Унион Хуан Енрикез (Плаја Висенте)
 680. Ла Унион де Сан Антонио, Унион де лас Борегас (Хенерал Панфило Натера)
 681. Ла Унион де лос Рејес (Пасо дел Мачо)
 682. Ла Унион дел Чакуако, Коконос (Валпараисо)
 683. Ла Унирио, Ел Пасо (Кастиљо де Теајо)
 684. Ла Урсула (Казонес де Ерера)
 685. Ла Уња (Пануко)
 686. Ла Фабула (Наолинко)
 687. Ла Фалтикера (Тула)
 688. Ла Фамилија (Гвасаве)
 689. Ла Фе дел Голфо (Хименез)
 690. Ла Фернандења (Анхел Р. Кабада)
 691. Ла Фирмеза (Манлио Фабио Алтамирано)
 692. Ла Фискала (Истакуистла де Маријано Матаморос)
 693. Ла Флор де Катемако (Катемако)
 694. Ла Флор де Наранхо (Соконуско)
 695. Ла Флор де Најарит (Текас)
 696. Ла Флор дел Љано, Роса Мистика (Чокаман)
 697. Ла Флореадора, Ла Бодега (Хуан Родригез Клара)
 698. Ла Флорида Норте (Хосе Азуета)
 699. Ла Флорида Сур (Хосе Азуета)
 700. Ла Флорида де ла Куенка Лечера (Фресниљо)
 701. Ла Флоринда (Исла)
 702. Ла Фортуна Анексо Верхел (Мазапил)
 703. Ла Фортуна Дос М (Тантојука)
 704. Ла Фортунела (Падиља)
 705. Ла Фресита (Фресниљо)
 706. Ла Фронтера 2 (Тексистепек)
 707. Ла Фуенте Азул (Гонзалез)
 708. Ла Фундасион, Лос Венадос (Чонтла)
 709. Ла Хавиља (Хамапа)
 710. Ла Хаиба (Сото ла Марина)
 711. Ла Хаимеа, Кампо Зарагоза (Гвајмас)
 712. Ла Хаина (Синалоа)
 713. Ла Ханота (Бакоачи)
 714. Ла Харочита (Хесус Каранза)
 715. Ла Хекота (Сан Педро де ла Куева)
 716. Ла Хенералисима (Коазинтла)
 717. Ла Херманија (Атојак)
 718. Ла Химба (Хосе Азуета)
 719. Ла Хоакинења (Сикотенкатл)
 720. Ла Хокока (Пануко)
 721. Ла Хохоба (Киријего)
 722. Ла Хохобита, Ла Хохоба (Магдалена)
 723. Ла Хоја, Антонио Виљасењор (Калера)
 724. Ла Хоја, Ел Аренал Антонио де Аро (Закатекас)
 725. Ла Хоја, Кањитас (Сикотенкатл)
 726. Ла Хоја, Конгрегасион Параисо Реформа (Тезонапа)
 727. Ла Хоја, Лазаро Карденас (Тепетонго)
 728. Ла Хоја, Марија Гвадалупе Гевара Лејва (Сомбререте)
 729. Ла Хоја, Рубен Авила (Закатекас)
 730. Ла Хоја (Јекора)
 731. Ла Хоја (Акахете)
 732. Ла Хоја (Аламо Темапаче)
 733. Ла Хоја (Алпатлавак)
 734. Ла Хоја (Алтамира)
 735. Ла Хоја (Аматлан де лос Рејес)
 736. Ла Хоја (Апозол)
 737. Ла Хоја (Атлангатепек)
 738. Ла Хоја (Баканора)
 739. Ла Хоја (Басерак)
 740. Ла Хоја (Еспањита)
 741. Ла Хоја (Закатекас)
 742. Ла Хоја (Зонтекоматлан де Лопез и Фуентес)
 743. Ла Хоја (Калера)
 744. Ла Хоја (Мазапил)
 745. Ла Хоја (Медељин)
 746. Ла Хоја (Мелчор Окампо)
 747. Ла Хоја (Мескитал дел Оро)
 748. Ла Хоја (Мокоча)
 749. Ла Хоја (Молоакан)
 750. Ла Хоја (Момас)
 751. Ла Хоја (Пануко)
 752. Ла Хоја (Пинос)
 753. Ла Хоја (Сан Андрес Тустла)
 754. Ла Хоја (Сан Луис Рио Колорадо)
 755. Ла Хоја (Сан Фернандо)
 756. Ла Хоја (Сан Хуан Еванхелиста)
 757. Ла Хоја (Сантијаго Тустла)
 758. Ла Хоја (Синалоа)
 759. Ла Хоја (Сомбререте)
 760. Ла Хоја (Тантима)
 761. Ла Хоја (Тевипанго)
 762. Ла Хоја (Тексистепек)
 763. Ла Хоја (Тиватлан)
 764. Ла Хоја (Тласко)
 765. Ла Хоја (Тлачичилко)
 766. Ла Хоја (Туспан)
 767. Ла Хоја (Фронтерас)
 768. Ла Хоја (Халтипан)
 769. Ла Хоја (Хенаро Кодина)
 770. Ла Хоја (Херез)
 771. Ла Хоја (Хесус Каранза)
 772. Ла Хоја (Хучике де Ферер)
 773. Ла Хоја (Чиконамел)
 774. Ла Хоја (Чиконтепек)
 775. Ла Хоја (Чоис)
 776. Ла Хоја (Чокаман)
 777. Ла Хоја И (Тлачичилко)
 778. Ла Хоја Круз Бланка (Исхуатлан де Мадеро)
 779. Ла Хоја де Ерера (Бустаманте)
 780. Ла Хоја де лос Лопез (Мокорито)
 781. Ла Хоја дел Фаисан (Панаба)
 782. Ла Хуаниља (Бадирагвато)
 783. Ла Хулијанита, Ел Саладо (Сото ла Марина)
 784. Ла Хунта де Абахо (Мазатан)
 785. Ла Хунта де Ариба (Мазатан)
 786. Ла Хунта де Гокопа, Ла Хунта (Саварипа)
 787. Ла Хунта де лос Аројос (Киријего)
 788. Ла Чабелита (Алварадо)
 789. Ла Чакалапа (Соконуско)
 790. Ла Чалита (Антигво Морелос)
 791. Ла Чамела (Ночистлан де Мехија)
 792. Ла Чамускада (Игнасио де ла Љаве)
 793. Ла Чаролеса (Тамијава)
 794. Ла Чачис, Лас Ракелес (Алдама)
 795. Ла Чепења (Виља Пескеира)
 796. Ла Чибела (Тампико Алто)
 797. Ла Чива (Оподепе)
 798. Ла Чивера де Лејва (Ел Фуерте)
 799. Ла Чикиља (Пинос)
 800. Ла Чиколита (Имурис)
 801. Ла Чикура (Саварипа)
 802. Ла Чилера Уно (Гвасаве)
 803. Ла Чипуха (Сан Андрес Тустла)
 804. Ла Чифлада, Пирамиде (Алтамира)
 805. Ла Чихолоса (Гонзалез)
 806. Ла Чонита (Кундуакан)
 807. Ла Чора, Колонија Ренато Вега (Сан Игнасио)
 808. Ла Чоја Дос (Емпалме)
 809. Ла Чуреа (Кананеа)
 810. Ла Чучупира (Косала)
 811. Лабор де Абахо (Ночистлан де Мехија)
 812. Лабор де Санта Барбара (Фресниљо)
 813. Лаборес дел Рајадо, Лас Лаборес (Мазапил)
 814. Лаборес дел Ринкон Гранде (Мелчор Окампо)
 815. Лабрада, Лас Грингас (Росарио)
 816. Лавадеро, Рестауранте (Уман)
 817. Лавин (Љера)
 818. Лавиља (Сан Хуан Еванхелиста)
 819. Лагартера (Комалкалко)
 820. Лагуна (Папантла)
 821. Лагуна Вентура (Сан Фернандо)
 822. Лагуна Виста, Лас Уракас (Сан Фернандо)
 823. Лагуна Гаљо (Тијера Бланка)
 824. Лагуна Испалука (Зонголика)
 825. Лагуна Караваста
 826. Лагуна Ломас де Винаско (Аламо Темапаче)
 827. Лагуна Мадре (Сан Фернандо)
 828. Лагуна Онда Кафетал (Наолинко)
 829. Лагуна Палапа (Коскоматепек)
 830. Лагуна Сан Анхел (Ел Манте)
 831. Лагуна Сан Маркос (Игнасио де ла Љаве)
 832. Лагуна Саузал (Чинамека)
 833. Лагуна Сеиба (Сотеапан)
 834. Лагуна Шорес (Пуерто Пењаско)
 835. Лагуна де Ариба (Гвадалупе)
 836. Лагуна де Батаманеа (Бадирагвато)
 837. Лагуна де Белтранес (Росарио)
 838. Лагуна де Енмедио, Ел Клавелито (Виља де Кос)
 839. Лагуна де Колорадо, Лас Макајас (Трес Ваљес)
 840. Лагуна де Кукујулапа (Кундуакан)
 841. Лагуна де Лагарто (Чакалтијангис)
 842. Лагуна де Лампазос (Сан Фернандо)
 843. Лагуна де Лорос (Медељин)
 844. Лагуна де Махавал, Рио де Кањас (Анхел Р. Кабада)
 845. Лагуна де Мирадорес (Емилијано Запата)
 846. Лагуна де Нарес (Урес)
 847. Лагуна де Палос Бланкос (Салвадор Алварадо)
 848. Лагуна де Пизатал (Сан Андрес Тустла)
 849. Лагуна де Рохас, Пуебло Нуево (Тлалискојан)
 850. Лагуна де Сан Педро (Наволато)
 851. Лагуна де Сан Хуан (Сан Фернандо)
 852. Лагуна де Санта Марија (Валпараисо)
 853. Лагуна де Торај (Синалоа)
 854. Лагуна де Фарфан (Хучике де Ферер)
 855. Лагуна де Чикиха (Ел Иго)
 856. Лагуна де ла Пуерта (Алтамира)
 857. Лагуна де лас Росас, Ла Лагуна (Виљануева)
 858. Лагуна де лос Валдез (Синалоа)
 859. Лагуна де лос Домингос (Вега де Алаторе)
 860. Лагуна де лос Лимонес (Уимангиљо)
 861. Лагуна дел Дурасниљо (Пинос)
 862. Лагуна дел Каретеро (Виљануева)
 863. Лагуна дел Келите (Виља Гонзалез Ортега)
 864. Лагуна дел Маркез (Анхел Р. Кабада)
 865. Лагуна дел Маркес (Лердо де Техада)
 866. Лагуна дел Меркадо (Фресниљо)
 867. Лагуна дел Ормигеро (Охокалијенте)
 868. Лагуна дел Робле (Котастла)
 869. Лагуна дел Росарио (Уимангиљо)
 870. Лагуна дел Седрал (Тлалискојан)
 871. Лагуна дел Торо (Хамапа)
 872. Лагуна дел Туле (Озулуама де Маскарењас)
 873. Лагуна дел Фортуњо (Идалготитлан)
 874. Лагуна ел Мого (Анхел Р. Кабада)
 875. Лагуна ел Муерто (Мигел Ауза)
 876. Лагуна ел Пахарал (Лас Чоапас)
 877. Лагуна ла Глорија (Тијера Бланка)
 878. Лагуна лас Чаркас (Тијера Бланка)
 879. Лагуна лос Уверос, Лос Уверос (Алварадо)
 880. Лагунас Дулсес (Пануко)
 881. Лагунета (Сан Андрес Тустла)
 882. Лагунита де Пинедо (Монте Ескобедо)
 883. Лададика
 884. Ладислав Раковац
 885. Ладриљера Кубиљас (Сан Мигел де Оркаситас)
 886. Ладриљера де Мигел Молина (Оподепе)
 887. Ладриљера де Пењолес (Фресниљо)
 888. Ладриљера ел Ретиро (Папантла)
 889. Ладриљера лас Которас (Гвајмас)
 890. Ладриљерас де Окоро (Гвасаве)
 891. Ладриљерас де Сан Педро (Гвасаве)
 892. Лажна лудара
 893. Лажни пријатељи
 894. Лажни радови
 895. Лазар Абашидзе
 896. Лазар Брчић Костић
 897. Лазариљос (Гвемез)
 898. Лазаро Гарза, Ла Реформа (Камарго)
 899. Лазаро Карденас 3. Сексион (Комалкалко)
 900. Лазаро Карденас Ринкон Пачеко (Трес Ваљес)
 901. Лазаро Саломон (Тијера Бланка)
 902. Лазо Матерић
 903. Лак-Чен (Конкал)
 904. Лака борбена авијација
 905. Лакрос на олимпијским играма
 906. Лакшми Пури
 907. Лало Лејва (Агва Пријета)
 908. Ламберто Арвизу (Навохоа)
 909. Ламинадора де Тамаулипас (Ваље Ермосо)
 910. Ламперт од Херсфелда
 911. Лампи
 912. Лангенбах (Палатинат)
 913. Лангуст
 914. Лангфанг
 915. Ландако (Лас Минас)
 916. Ландвер (општина)
 917. Ланексапа (Халтокан)
 918. Лантан-карбонат
 919. Ланчани индекси
 920. Лаохекоу
 921. Лапароскопска трансплантација бубрега
 922. Лапароскопска хирургија у урологији
 923. Лапуенте Мата дел Тигре (Тантојука)
 924. Лара (митологија)
 925. Лара Пачеко Дос (Виља де Кос)
 926. Лара Пачеко Трес, Ла Тихерита (Виља де Кос)
 927. Лара Пачеко Уно, Ел Техабан (Виља де Кос)
 928. Ларгависта (Халтипан)
 929. Ларедо (Рио Браво)
 930. Лари Бароуз
 931. Ларион (Пануко)
 932. Лариос (Теколутла)
 933. Ларињига (Уатабампо)
 934. Лас 3 Потранкас (Алтамира)
 935. Лас Јукас (Алдама)
 936. Лас Љамас (Исла)
 937. Лас Љантас (Соконуско)
 938. Лас Авелинас (Гонзалез)
 939. Лас Агвапас (Камарго)
 940. Лас Агилас дел Бернал (Гонзалез)
 941. Лас Агухитас (Мендез)
 942. Лас Адријанас (Ногалес)
 943. Лас Алдас (Наолинко)
 944. Лас Амавискас (Росарио)
 945. Лас Амарадас, Иларио Алварадо Медина (Калера)
 946. Лас Амаргосас (Косала)
 947. Лас Америкас Грандес (Кастиљо де Теајо)
 948. Лас Анимас, Арнулфо Боканегра (Фресниљо)
 949. Лас Анимас, Панчо Валенсија (Катемако)
 950. Лас Анимас, Ранчо дел Доктор (Успанапа)
 951. Лас Анимас (Аламос)
 952. Лас Анимас (Ариспе)
 953. Лас Анимас (Бенхамин Иљ)
 954. Лас Анимас (Бургос)
 955. Лас Анимас (Валпараисо)
 956. Лас Анимас (Ел Манте)
 957. Лас Анимас (Мазапил)
 958. Лас Анимас (Маинеро)
 959. Лас Анимас (Мескитал дел Оро)
 960. Лас Анимас (Минатитлан)
 961. Лас Анимас (Пануко)
 962. Лас Анимас (Пероте)
 963. Лас Анимас (Росарио)
 964. Лас Анимас (Сан Николас)
 965. Лас Анимас (Суаки Гранде)
 966. Лас Анимас (Тантојука)
 967. Лас Анимас (Тлачичилко)
 968. Лас Анимас (Уатабампо)
 969. Лас Анимас (Уајакокотла)
 970. Лас Анимас (Хуан Родригез Клара)
 971. Лас Анимас Тегола (Катемако)
 972. Лас Антонијас и Монте Калварио (Касас)
 973. Лас Бадеас (Ел Иго)
 974. Лас Бачатас (Моктезума)
 975. Лас Беатрисес (Сото ла Марина)
 976. Лас Бебеламас де Сатаја (Наволато)
 977. Лас Бељакас (Алто Лусеро де Гутијерез Бариос)
 978. Лас Бланкас Марипосас (Катемако)
 979. Лас Брељонас (Ел Фуерте)
 980. Лас Вегас, Монтекристо (Сусила)
 981. Лас Вегас (Азалан)
 982. Лас Вегас (Акајукан)
 983. Лас Вегас (Аламо Темапаче)
 984. Лас Вегас (Алдама, Тамаулипас)
 985. Лас Вегас (Гвајмас)
 986. Лас Вегас (Ел Иго)
 987. Лас Вегас (Емилијано Запата, Табаско)
 988. Лас Вегас (Тантима)
 989. Лас Вегас (Чинампа де Горостиза)
 990. Лас Вегас де Хуарез (Трес Ваљес)
 991. Лас Вентанитас (Басерак)
 992. Лас Вердес (Хенерал Панфило Натера)
 993. Лас Виудас дел Комисарио (Халпа)
 994. Лас Виљитас (Камарго)
 995. Лас Галаксијас (Уимангиљо)
 996. Лас Галијас (Сото ла Марина)
 997. Лас Гаљинас Мочас (Мендез)
 998. Лас Гвакапас (Синалоа)
 999. Лас Гвехас (Бадирагвато)
 1000. Лас Гвирас (Чиконтепек)