„Наши години” је југословенска телевизијска серија снимљена 1979. године у продукцији ТВ Скопље.

Наши години
Жанрбиографски
драма
ратни
ФорматТелевизијска серија
СценариоГоран Стефановски
РежијаСлободан Унковски
УлогеДиме Илијев
Гоце Тодоровски
Ђорђи Тодоровски
Никола Коле Ангеловски
Дарко Дамевски
Илија Џувалековски
КомпозиторЉупчо Константинов
Влатко Стефановски
Земља Југославија
Језикмакедонски
Број сезона1
Број епизода6
Време трајања60 минута
Продукција
СценографМенде Ивановски
СниматељМирослав Паланахов
Перо Стојановски
ПродукцијаТВ Скопље
Емитовање
Премијерно
приказивање
25.новембра 1979. — 30.децембра 1979.
Профил на IMDb-ју

Епизоде

уреди
Сезона Епизода Назив Датум
1 1 / 25.новембра 1979.
1 2 / 2.децембра 1979.
1 3 / 9.децембра 1979.
1 4 / 16.децембра 1979.
1 5 / 23.децембра 1979.
1 6 / 30.децембра 1979.

Улоге

уреди
Глумац Улога
Диме Илијев Диме (6 еп. 1979)
Гоце Тодоровски Чуне (6 еп. 1979)
Ђорђи Тодоровски Ико (5 еп. 1979)
Никола Коле Ангеловски Фискултурничарот (5 еп. 1979)
Дарко Дамевски Мајстор Атанас (5 еп. 1979)
Илија Џувалековски Боро (5 еп. 1979)
Љупчо Петрушевски Агентот Зујик (5 еп. 1979)
Јоана Поповска Евда (5 еп. 1979)
Емил Рубен Миљковик (5 еп. 1979)
Душица Стојановска Ленче (5 еп. 1979)
Соња Куновска Менка (4 еп. 1979)
Ацо Стефановски Шефот на полицијата (4 еп. 1979)
Крум Стојанов Мајстор Гјоре (4 еп. 1979)
Владимир Светиев Наум (4 еп. 1979)
Марин Бабић Миле (3 еп. 1979)
Методија Марковски (3 еп. 1979)
Димче Мешковски Јане (3 еп. 1979)
Ванчо Петрушевски Машиновозачот (3 еп. 1979)
Стево Спасовски Тане (3 еп. 1979)

Остале улоге ▼

Глумац Улога
Слободан Степановски (3 еп. 1979)
Лилјана Велјанова Деса (3 еп. 1979)
Димитар Зози Гиге (3 еп. 1979)
Дане Кузмановски Диме како дете (2 еп. 1979)
Горан Михајловски Чуне како дете (2 еп. 1979)
Владо Атанасовски Ико како дете (2 еп. 1979)
Данило Кнежевски (2 еп. 1979)
Шенка Колозова (2 еп. 1979)
Димитар Костов Таткото на Ико (2 еп. 1979)
Николце Младенов (2 еп. 1979)
Слађана Нешић Цеце (2 еп. 1979)
Роза Петровска Ленче како дете (2 еп. 1979)
Снежана Петровска Менка како дете (2 еп. 1979)
Станко Стоилков (2 еп. 1979)
Зоран Василевски Миљковик како млад (2 еп. 1979)
Владо Вуковић (2 еп. 1979)
Иванка Зенделска (2 еп. 1979)
Викторија Анђушева (1 еп. 1979)
Вашо Ангелов (1 еп. 1979)
Митко Апостоловски (1 еп. 1979)
Мехди Бајрактари Жандарот (1 еп. 1979)
Драган Бошевски (1 еп. 1979)
Ратка Чоревска (1 еп. 1979)
Благоја Црвенков (1 еп. 1979)
Александар Горгиев (1 еп. 1979)
Софија Гогова Леа Штајн (1 еп. 1979)
Мите Грозданов Кјуран (1 еп. 1979)
Видосава Грубач (1 еп. 1979)
Јон Исаја (1 еп. 1979)
Трајче Иваноски Железницарот (1 еп. 1979)
Лидија Ивановска (1 еп. 1979)
Вера Каевић Ристевска Мајката на Чуне (1 еп. 1979)
Тома Кировски (1 еп. 1979)
Тасе Кочовски Полицаецот (1 еп. 1979)
Рампо Конески (1 еп. 1979)
Душан Костовски Наредникот (1 еп. 1979)
Илија Милчин Полковникот (1 еп. 1979)
Петар Мирчевски Васил Струмичанецот (1 еп. 1979)
Анастас Миша (1 еп. 1979)
Томе Моловски (1 еп. 1979)
Тодор Николовски Старецот (1 еп. 1979)
Живко Пешевски (1 еп. 1979)
Киро Попов (1 еп. 1979)
Кирил Ристоски Капетанот Лопата (1 еп. 1979)
Божо Софрониевски (1 еп. 1979)
Петар Стојковски (1 еп. 1979)
Илија Струмениковски (1 еп. 1979)
Славко Ташевски (1 еп. 1979)
Љубиша Трајковски (1 еп. 1979)
Ратко Трајковски (1 еп. 1979)
Мајда Тушар Босилка (1 еп. 1979)
Кица Ивковска-Вељановска (1 еп. 1979)

Комплетна ТВ екипа ▼

Редитељ Слободан Унковски (6 еп. 1979)
Сценариста Горан Стефановски (6 еп. 1979)
Композитор Љупчо Константинов (6 еп. 1979)
Влатко Стефановски (6 еп. 1979)
Директор фотографије Мирослав Паланахов (6 еп. 1979)
Перо Стојановски (6 еп. 1979)
Сценограф Менде Ивановски (6 еп. 1979)
Костимограф Душко Стојановски (6 еп. 1979)
Помоћник режије Мира Ољењи помоћник редитеља (6 еп. 1979)
Аљоша Симјановски помоћник редитеља (6 еп. 1979)
Специјални ефекти Петар Живковић пиротехничар (6 еп. 1979)

Спољашње везе

уреди