Звездица

Придружила се на датум 11. мај 2010.

20. фебруар 2016.

3. мај 2015.

25. октобар 2014.

18. април 2014.

13. децембар 2013.

15. мај 2013.

26. фебруар 2013.

23. јул 2012.

3. април 2012.

1. фебруар 2012.

19. децембар 2011.

25. новембар 2011.

24. септембар 2011.

12. јул 2011.

15. јун 2011.

24. мај 2011.

8. мај 2011.

21. март 2011.

27. јануар 2011.

8. јануар 2011.

16. децембар 2010.

3. децембар 2010.

28. новембар 2010.

4. новембар 2010.

7. октобар 2010.

19. септембар 2010.

30. август 2010.

25. август 2010.

16. август 2010.

13. август 2010.

7. август 2010.

21. јул 2010.

7. јул 2010.

4. јун 2010.

3. јун 2010.

2. јун 2010.

22. мај 2010.

11. мај 2010.