Тајга

Придружио/ла се на датум 9. мај 2012.

2. март 2021.

10. децембар 2019.

1. мај 2019.

6. фебруар 2019.

31. децембар 2018.

4. септембар 2018.

3. фебруар 2018.

12. јун 2017.

7. мај 2017.

2. мај 2017.

5. март 2017.

4. март 2017.

21. јануар 2017.

14. јануар 2017.

1. новембар 2016.

28. септембар 2016.

27. септембар 2016.

25. септембар 2016.

15. септембар 2016.

14. септембар 2016.

11. септембар 2016.

10. септембар 2016.

старијих 50