Андријана Виденовић — разлика између измена

|-
| 1987. || [[Шумановић - комедија уметника]] || Кики де Монпарнас
|-
| 1988. || [[Дечји бич]] || девојка из воза
|-
| 1988. || [[Смрт годишњег доба]] || Лина
|- bgcolor="Lavender" align=center
| colspan="4" | 1990.-те
|-
| 1991. || [[Вирџина]] || Лаура
|-
| 1992. || [[Велика фрка]] || Нина
| colspan="4" | 2000.-те
|-
| 20002001. || [[L' Impero]] ||
|-
| 2006. || [[I figli strappati]] ||
|-
| 2007—2008. || [[Љубав и мржња]] || Катарина