Општина Випава — разлика између измена

м
м (Бот: исправљена преусмерења)
|
* '''[[Випава (град)|Випава]]'''
* [[Врхпоље, (Випава)|Врхпоље]]
* [[Гоче]]
* [[Градишче при Випави]]
* [[Ерзељ]]
* [[Земоно]]
* [[Лозице (СловенијаВипава)|Лозице]]
* [[Ложе (Випава)|Ложе]]
* [[Манче]]
|
* [[Нанос, (Випава)|Нанос]]
* [[Ореховица, (Випава)|Ореховица]]
* [[Подбрег, (Випава)|Подбрег]]
* [[Подгрич]]
* [[Поднанос]]
|
* [[Подрага]]
* [[Порече (Випава)|Порече]]
* [[Санабор]]
* [[Слап, (Випава)|Слап]]
* [[Храшче, (Випава)|Храшче]]
|
|}