Христина Поповић — разлика између измена

м
нема резимеа измене
м
| 2003. || ''[[Скоро сасвим обична прича]]'' || Ања ||
|-
| 20032004. || ''[[Мали положајник]]'' || Јана || ТВ филм
|-
| 2005. || ''[[Југ југоисток]]'' || Девојка ||
| 2016. || ''[[Бисер Бојане]]'' || Сандра ||
|-
| 2016. || ''[[Малеш]]'' || || Кратки филм
|-
| 2016. || ''[[Министарство љубави]]'' || Наташа ||