Отворите главни мени

Промене

*[[Драгомир Фелба|Фелба Драгомир]], српски глумац
*[[Федерико Фелини|Фелини Федерико]], италијански филмски редитељ
*[[Албер Фер|Фер Албер]], француски физичар
*[[Рахела Ферари|Ферари Рахела]], српска глумица
 
*[[Алекс Фергусон|Фергусон Алекс]], шкотски фудбалски тренер
*[[Фрањо Фердинанд|Фердинанд Фрањо]], аустријски надвојвода