Панче Камџик — разлика између измена

м
| 1980. || [[Време, води|Време, води]] || Пантелеј
|-
| 1980. || [[Учителот (ТВ филм)|Учителот]] ТВ филм || /
|-
| 1982. || [[Јужна стаза|Јужна стаза]] || /
| 1984. || [[Опасни траг|Опасни траг]] || /
|-
| 1986. || [[Климент Охридски (ТВ филм)|Климент Охридски]] ТВ филм || /
|-
| 1987. || [[Трето доба|Трето доба]] ТВ серија || /