Вукан Диневски — разлика између измена

м
| 1986. || [[Состојба пред инфаркт|Состојба пред инфаркт]] ТВ филм || /
|-
| 1986. || [[Климент Охридски (ТВ филм )|Климент Охридски]] ТВ филм || Епископот Георгиос (као Вукан Диневски)
|-
| 1988. || [[Марика лета со авион|Марика лета со авион]] ТВ филм || /