Вукан Диневски — разлика између измена

м
| 1975. || [[Парадоксот на Диоген|Парадоксот на Диоген]] ТВ филм || Обвинителот (као Вукан Диневски)
|-
| 1976. || [[Војвода Спиро Црне (ТВ филм)|Војвода Спиро Црне]] ТВ филм || /
|-
| 1977. || [[Дождовито сонце|Дождовито сонце]] ТВ филм || /