Зоран Бечић — разлика између измена

м
| 1972. || [[Ратнички таленат]] ТВ филм || Помоћник режисера
|-
| 1973. || [[Наше приредбе (ТВ серија из 1973)|Наше приредбе]] (ТВ серија )|| Марко Бауер
|-
| 1974. || [[Валтер брани Сарајево]] ТВ серија || Агент гестапоа, лажни курир