Отворите главни мени

Промене

м
|[[Деметер Битенц]] || генерал [[Максимилијан фон Вајхс]]
|-
|[[Марјан СринцСриенц]] || поручник Ернст Штокман
|-
|[[Олга Познатов]] ||