Боро Беговић — разлика између измена

м
| 1973. || [[Со (филм из 1973)|Со]] || Вујадин
|-
| 1974. || [[Упркос свему (филм)|Упркос свему]] || СовоСаво
|-
| 1974. || [[Валтер брани Сарајево (ТВ серија)|Валтер брани Сарајево]] (ТВ серија) || Боро
|-
| 1974. || [[Црвени удар]] || Сељак
|-
| 1975. || [[Со (филм)|Со]] ||
|-
| 1976. || [[Четири дана до смрти]] ||