Наплата дуга — разлика између измена

*[[Луси Лу]] - Перл
*[[Дебора Кара Ангер]] - госпођа Лин Потртер
*[[Дејвид Пејмер]] - ArthurАртур StegmanСтегман
*[[Бил Дјук]] - детектив Хикс
*[[Џек Конли]] - Detectiveдезектив LearyЛири
*[[Џон Главер]] - Фил
*[[Вилијам Дивејн]] -Картер