Саут Африкан ервејз — разлика између измена

@ planespotters 03.02.2018
(@ planespotters 03.02.2018)
(@ planespotters 03.02.2018)
|align=center|Домаћни, Регионални
|
|-
|[[Ербас A320|Ербас A320]]
|align=center|10
|align=center|138 (24/114)
|align=center|
|
|-
|[[Ербас A330|Ербас A330-200]]
|align=center|6
|align=center|222 (36/186)
|align=center|
|align=center|
|-
|[[Ербас A330|Ербас A330-300]]
|align=center|5
|align=center|249 (46/203)
|align=center|
|align=center|
|-
|[[Ербас A340|Ербас A340-300]]
|align=center|253 (38/215)
|align=center|Аустралија, Европа<br />Јужна Америка и [[Северна Америка]]
|
|align=center|3 су издата<br />до [[Џет ервејз]] и сврана у 2007
|-
|[[Ербас A340|Ербас A340-600]]
|align=center|157 (32/125)
|align=center|Домаћни, Регионални
|
|align=center|4 је издато Манго ерлајнсу
|-
!Укупно
Анониман корисник