Отворите главни мени

Промене

м
Инфокутија
| acceptance =
| ethnicity =
| region = [[Централна Европа]], [[Југоисточна Европа]], [[Северна Европа]], [[Источна Европа]] и [[Сибир]]
| familycolor = Indo-European
| fam1 = [[Индоевропски језици]]