ФК Војводина — разлика између измена

{{Фт средина}}
{{ф играч|број=23|име=[[Огњен Ђуричин]]|нац=СРБ|поз=FW}}
{{ф играч|број=25|име=[[Никола Симић (фудбалер, 1996)|Никола Симић]]|нац=СРБ|поз=GK}}
{{ф играч|број=26|име=[[Никола Срећковић]]|нац=СРБ|поз=MF}}
{{ф играч|број=28|име=[[Александар Мирков]]|нац=СРБ|поз=MF}}
1.181

измена