Шаблон:Линија 9 (Београдски трамваји) — разлика између измена

м
Бот: Замена иконицe/a: uWBRÜCKE→uhKRZWae
м (Бот: Замена иконицe/a: POINTERu→POINTERg@f)
м (Бот: Замена иконицe/a: uWBRÜCKE→uhKRZWae)
 
{{BS3-2||ueBHF(L)g|||({{Београдски трамваји|2}} {{Београдски трамваји|7}} {{Београдски трамваји|13}})}}
{{BS3-2||uHST||Економски факултет|{{Београдски трамваји|7}} {{Београдски трамваји|13}}}}
{{BS3-2||uWBRÜCKEuhKRZWae|||}}
{{BS3-2||uHST||Старо Сајмиште|{{Београдски трамваји|7}} {{Београдски трамваји|11}} {{Београдски трамваји|13}}}}
{{BS3-2||uHST||Блок 21|{{Београдски трамваји|7}} {{Београдски трамваји|11}} {{Београдски трамваји|13}}}}
155

измена