Орден Републике — разлика између измена

 
== Литература ==
{{портал|СФРЈ}}
* '''[[Војна енциклопедија]]'''. Београд 1975. година.
* '''[[Опћа енциклопедија ЈЛЗ]]'''. Југословенски лексикографски завод, Загреб 1980. година.
 
{{Одликовања СФРЈ}}
{{портал бар|Социјалистичка Федеративна Република Југославија}}
 
[[Категорија:Одликовања СФР Југославије]]