Музеј Бањичког логора — разлика између измена

м
нема резимеа измене
м
м
Простор музеја је проширен према пројекту архитекте Слободана Николића 1982. године. Тада су уређени улазна партија објекта и унутрашњост музеја. Приступни правац са улазном капијом је замишљен као део укупног меморијалног комплекса који својим архитектонскопросторним концептом асоцира и симболизује логор. У архитектонској обради коришћене су зид и гвоздене решетке, симболи материјализације елемената логора.{{sfn|Живковић|2018|p=6}}
 
Стална поставка је 2001. година на основу новијих истраживања нешто допуњена и измењена новим приступом.{{sfn|РТС|6. 01. 2018}}
 
Музеј чине две функционалне целине: улазна капија са наглашеним зидним платнима са леве и десне стране, плато првих порука и мали [[просценијум]] сачињен од елемената просторног обликовања читавог меморијалног комплекса.{{sfn|Живковић|2018|p=6}}