Општина Гора — разлика између измена

м
 
| насеља=19
| ај=[[Косово и Метохија|АП Косово и Метохија]]
| округ=[[Призренски управни округ|Призренски округ]]
| општина=Гора
| путеви =
* [[Глобочица (Гора)|Глобочица]]
* [[Диканце]]
* [[Драгаш (Гора)|Драгаш]]
* [[Зли Поток]]
* [[Велики Крстац]]