Награда Станиславски — разлика између измена

*[[33rd Moscow International Film Festival|2011]] — [[Хелен Мирен]] ([[United Kingdom]])
*[[34th Moscow International Film Festival|2012]] — [[Катрин Денев]] (Француска)
*[[35th Moscow International Film Festival|2013]] — [[Ксениjа Рапопорт]] (RussiaРусија)
*[[36th Moscow International Film Festival|2014]] — [[Inna Churikova]] (RussiaРусија)
* 2015 — [[Жаклин Бисет]] (United Kingdom)
* 2016 — [[Marina Neyolova]] (RussiaРусија)
* 2017 — [[Микеле Плачидо]] ([[Italy]])
*2018 — [[Настасја Кински]] ([[Germany]])
*[[41st Moscow International Film Festival|2019]] — [[Рејф Фајнс]] (United Kingdom)
*2020 — [[Svetlana Kryuchkova (actress)|Svetlana Kryuchkova]] (RussiaРусија)
 
== Референце ==