Бојана Ординачев — разлика између измена

м
| 2007. || ''Каравађо'' <small>(ТВ филм)</small> || Ана Бјанкини
|-
| 2007—2008. || ''[[Не дај се, Нина]]'' <small>(серија)</small> || Патриција Вучковић
|-
| 2008. || ''[[Zakon ljubavi|Закон љубави]]'' <small>(серија)</small> || Ирис Вујичић