Александар Фотез — разлика између измена

[[Категорија:Рођени 1951.]]
[[Категорија:Умрли 2009.]]
[[Категорија:Српски редитељи]]
[[Категорија:Југословенски редитељи]]
[[Категорија:Српски глумци]]
[[Категорија:Београђани на филму]]
[[Категорија:Глумци из Београда]]
[[Категорија:Српски филмски редитељи]]
[[Категорија:Српски телевизијски редитељи]]