Laslovarga

Придружио се на датум 12. јануар 2006.
нема резимеа измене
Нема описа измене
Нема описа измене
{{Админ|2006|р}}
{{Бирократа|2010|н}}
[[Слика:Nuvola apps personal.png|25п|Бирократе]] [[Википедија:Бирократе|Бирократе]]
[[Слика:Globo terraqueo 3.gif|50п|центар|]]
===... Н П С. ... ===