Википедија:Ботови — разлика између измена

м
{{табелаЛинијаЋелија3Мини|[[Корисник:МирославЋикаБот|МирославЋикаБот]]|[[Корисник:Мирослав Ћика|Мирослав Ћика]]|sr}}
{{табелаЛинијаЋелија3Мини|[[Корисник:НСБот|НСБот]]|[[Корисник:Никола Смоленски|Никола Смоленски]]|sr}}
{{табелаЛинијаЋелија3Мини|[[Корисник:SaBote|SaBote]]|[[Корисник:Sabate|Sabate]]|sr}}
|}