Отворите главни мени

Промене

м
сређивање
| број_писта =3
| угао_писте = 01L/19R
| дужина_писте_m = 3,.301
| дужина_писте_ft = 10,.830
| површина_писте = Бетон/Асфалт
| угао_писте1 = 01R/19L
| дужина_писте_m1 = 2,.500
| дужина_писте_ft1 = 8,.201
| површина_писте1 = Асфалтирана
| угао_писте2 = 08/26
| дужина_писте_m2 = 2,.500
| дужина_писте_ft2 = 8,.202
| површина_писте2 = Бетон/Асфалт
}}
363.220

измена