Пацифичка дивизија (НБА) — разлика између измена

ажурирање (након четири године :) )
(мала слова)
(ажурирање (након четири године :) ))
* [[Лос Анђелес лејкерси]]
* [[Финикс санси]]
* [[Голден Стејтстејт вориорси]]
* [[Сакраменто кингси]]
 
* 1973: Лос Анђелес лејкерси
* 1974: Лос Анђелес лејкерси
* 1975: [[Голден Стејтстејт вориорси]]
* 1976: Голден Стејтстејт вориорси
* 1977: Лос Анђелес лејкерси
* 1978: [[Портланд трејл блејзерси]]
* 2005: Финикс санси
* 2006: Финикс санси
* 2007: Лос Анђелес лејкерси
* 2008: Лос Анђелес лејкерси
* 2009: Лос Анђелес лејкерси
* 2010: Лос Анђелес лејкерси