Борис Крајгер — разлика између измена

м
м (додавање шаблона биографија или стандардизација)
[[Категорија:Мариборци]]
[[Категорија:Словенци]]
[[Категорија:Премијери Словеније]]
[[Категорија:Словеначки комунисти]]
[[Категорија:Југословенски комунисти]]