Википедија:Правила блокирања — разлика између измена

м (Враћене измене 46.239.26.158 (разговор) на последњу измену корисника Idioma-bot)
Корисници који поставе оно за шта верују да су лични подаци других корисника без њихове сагласности могу бити блокирани на било који временски период, укључујући и бесконачно, у зависности од озбиљности инцидента и да ли администратор који блокира сматра да је у питању изоловани инцидент или постоји вероватноћа да ће бити поновљено. Ово важи без обзира да ли су објављени подаци тачни или не. Од овог правила су изузети чекјузери у случајима када објављују податке у складу са [[m:CheckUser policy|чекјузер политиком]].
 
=== Ометање пројекта ===
 
Корисници могу бити блокирани када њихово понашање озбиљно омета пројекат — тј. када није у сагласности са цивилизованом, колегијалном атмосфером и долази у сукоб са процесом у којем уредници заједно и хармонично стварају енциклопедију.