Песма Евровизије — разлика између измена

м (r2.7.3) (Робот: измењено se:Eurovision lávllagilvvohallan)
|-
| 4
| [[ЛуксембургШведска]]
| 5 || 01 || 25 || 711
|-
| 5
| [[ШведскаЛуксембург]]
| 45 || 10 || 52 || 97
|-
| 6
| 14
| [[Русија]]
| 1 || 23 || 2 || 56
|-
| 15
|-
| 19
| [[Азербејџан]]
| 1 || 0 || 1 || 2
|-
| 20
| [[Грчка]]
| 1 || 0 || 3 || 4
|-
| 20
| [[Азербејџан]]
| 1 || 0 || 1 || 2
|-
| 21
| [[Естонија]]
| 1 || 0 || 1 || 2
|-
| 2321
| [[Србија]]
| 1 || 0 || 01 || 12
|-
| 2324
| [[Аустрија]]
| 1 || 0 || 0 || 1
|-
| 2325
| [[Социјалистичка Федеративна Република Југославија|СФР Југославија]]
| 1 || 0 || 0 || 1
|-
| 2325
| [[Србија]]
| 1 || 0 || 0 || 1
|-
| 23
| [[Финска]]
| 1 || 0 || 0 || 1
| 0 || 1 || 0 || 1
|-
| 3029
| [[Србија и Црна Гора]]
| 0 || 1 || 0 || 1