Крушевљанин Иван

Придружио се на датум 16. септембар 2013.
м
нема резимеа измене
мNo edit summary
мNo edit summary
{{ККПочетак}}
{{Корисник Вики/Чувар српског језика}}
{{Корисник Вики/Само Ћирилица}}
{{Корисник Вики/Старија сестра}}
{{Корисник Вики/НеФејсбук}}
{{Корисник Вики/Језик Википедије}}
{{Корисник Вики/Државе посетио|3}}
{{Корисник Вики/ЕвропскиСрбија Балкану ЕУ}}
{{Корисник Вики/Brakovi}}
{{Корисник Вики/Хороскоп Близанац}}