Општина Тетово — разлика између измена

нема резимеа измене
име = Тетово |
македонско име = Тетово |
застава= Flag of Tetovo Municipality.svg |
грб= |
грб= Coat of arms of Tetovo Municipality.png |
слика = MKD muni nonn(Tetovo).png |
град = [[Тетово]] |