Отворите главни мени

Промене

 
| RD3-seed1=1
| RD3-team1={{зас|САД}} '''[[Серена Вилијамс]]
| RD3-score1-1='''6
| RD3-score1-2='''6
| RD3-score1-3=
| RD3-seed2=9
| RD3-team2={{зас|Србија}} [[Ана Ивановић]]
| RD3-score2-1=4
| RD3-score2-2=1
| RD3-score2-3=
}}