Хотеч

вишезначна одредница на Викимедији

Хотеч може бити:

  • Хотеч (Јичин), насељено мјесто у округу Јичин, Краловехрадечки крај, Чешка Република
  • Хотеч (Пардубице), насељено мјесто у округу Пардубице, Пардубички крај, Чешка Република
  • Хотеч (Праг-запад), насељено мјесто у округу Праг-запад, Средњочешки крај, Чешка Република