Отворите главни мени

Шаблон:Српска споменица

{{{Српска споменица}}}
CarRadovan
{{{2}}}


За додавање ове споменице користите код {{српска споменица|разлог одликовања|ваше корисничко име}}

{{Патриотски рад|коментар| ваше корисничко име}}


Добитници Српске споменице: