1140-е п. н. е.

деценија
Миленијум: 2. миленијум п. н. е.
Векови:
Деценије:
Године:
  • 1149 п. н. е.
  • 1148 п. н. е.
  • 1147 п. н. е.
  • 1146 п. н. е.
  • 1145 п. н. е.
  • 1144 п. н. е.
  • 1143 п. н. е.
  • 1142 п. н. е.
  • 1141 п. н. е.
  • 1140 п. н. е.


Култура

уреди

Архитектура

уреди

Види још

уреди

Референце

уреди