Корисник:FelixBot/безив/72

 1. Ла Круз (Соледад де Грасијано Санчез)
 2. Ла Круз (Сомбререте)
 3. Ла Круз (Текозаутла)
 4. Ла Круз (Текоман)
 5. Ла Круз (Тексистепек)
 6. Ла Круз (Текуала)
 7. Ла Круз (Темпоал)
 8. Ла Круз (Тепехи дел Рио де Окампо)
 9. Ла Круз (Уалависес)
 10. Ла Круз (Уахикори)
 11. Ла Круз (Уичапан)
 12. Ла Круз (Фронтера)
 13. Ла Круз (Хименез)
 14. Ла Круз (Холалпан)
 15. Ла Круз (Чивава)
 16. Ла Круз Азул (Хесус Каранза)
 17. Ла Круз Бланка
 18. Ла Круз Бланка, Мовимијенто Сосијал (Халпан де Сера)
 19. Ла Круз Верде
 20. Ла Круз Верде (Валпараисо)
 21. Ла Круз Верде (Саин Алто)
 22. Ла Круз Гранде
 23. Ла Круз Гранде (Канелас)
 24. Ла Круз Исабел, Барио Гранде (Виља де Тутутепек де Мелчор Окампо)
 25. Ла Круз де Агилар (Ромита)
 26. Ла Круз де Атато (Турикато)
 27. Ла Круз де Елдорадо, Круз де Навито (Кулијакан)
 28. Ла Круз де Зокуитеко (Уехутла де Рејес)
 29. Ла Круз де Капирато (Мокорито)
 30. Ла Круз де Каризалехо (Кулијакан)
 31. Ла Круз де Комала (Виља де Алварез)
 32. Ла Круз де Лахас
 33. Ла Круз де Лахас (Уахикори)
 34. Ла Круз де Лорето (Томатлан)
 35. Ла Круз де Накахука (Накахука)
 36. Ла Круз де Олкуатитан (Накахука)
 37. Ла Круз де Отате
 38. Ла Круз де Отате (Петатлан)
 39. Ла Круз де Пиједра
 40. Ла Круз де Пиједра (Аматлан де Кањас)
 41. Ла Круз де Пиједра (Мотул)
 42. Ла Круз де Пиједра (Синалоа)
 43. Ла Круз де Санта Ана (Тамазула)
 44. Ла Круз де Санта Тереса, Уерта лос Лимонес (Тепекоакуилко де Трухано)
 45. Ла Круз де Тенанго (Тенанго де Дорија)
 46. Ла Круз де лос Аилес (Хала)
 47. Ла Круз де лос Пасторес (Чигнавапан)
 48. Ла Круз дел Апартадеро, Ла Гарита (Амеалко де Бонфил)
 49. Ла Круз дел Бахио
 50. Ла Круз дел Бахио, Ла Соледад (Сентро)
 51. Ла Круз дел Бахио (Сентро)
 52. Ла Круз дел Мохон (Тустла Гутијерез)
 53. Ла Круз дел Нињо
 54. Ла Круз дел Нињо (Јуририја)
 55. Ла Круз дел Нињо (Морелос)
 56. Ла Круз дел Падре Разо, Лас Круситас (Долорес Идалго Куна де ла Индепенденсија Насионал)
 57. Ла Круз дел Палмар (Сан Мигел де Аљенде)
 58. Ла Круз дел Пастор
 59. Ла Круз дел Пастор (Долорес Идалго Куна де ла Индепенденсија Насионал)
 60. Ла Круз дел Портиљо (Сан Хуан Кијаихе)
 61. Ла Круз дел Рио Балсас (Којука де Каталан)
 62. Ла Круз дел Седро (Тијера Бланка)
 63. Ла Круз дел Сигло
 64. Ла Круз и Каризал (Виља дел Карбон)
 65. Ла Крузада (Баљеза)
 66. Ла Крусесита
 67. Ла Крусесита, Ла Хоја (Сан Габријел)
 68. Ла Крусесита, Лос Мангитос (Чилпансинго де лос Браво)
 69. Ла Крусита
 70. Ла Крусита, Барио де Гвадалупе (Сиудад Ваљес)
 71. Ла Крусита, Ла Пирагва (Идалго)
 72. Ла Крусита, Лас Круситас (Апазинган)
 73. Ла Крусита, Сан Франсиско (Виљагран)
 74. Ла Крусита (Амека)
 75. Ла Крусита (Викторија)
 76. Ла Крусита (Керетаро)
 77. Ла Крусита (Коавајутла де Хосе Марија Изазага)
 78. Ла Крусита (Кузамала де Пинзон)
 79. Ла Крусита (Синалоа)
 80. Ла Крусиљера
 81. Ла Куадра
 82. Ла Куадра (Ел Маркес)
 83. Ла Куадра Дорада (Кахеме)
 84. Ла Куадра Лактеос Окуилапа, Гранха (Тонала)
 85. Ла Куадриља
 86. Ла Куадриља, Лос Капулинес (Идалго)
 87. Ла Куадриља, Лос Онофре (Којука де Бенитез)
 88. Ла Куадриља, Сан Антонио (Веветлан ел Чико)
 89. Ла Куадриља (Гран Морелос)
 90. Ла Куадриља (Тепетонго)
 91. Ла Куадриља Сан Мигел дел Сентро (Сан Хосе дел Ринкон)
 92. Ла Куарта
 93. Ла Куарта (Мазатлан)
 94. Ла Куарта (Текоман)
 95. Ла Куарта Манзана
 96. Ла Куартана, Хуарез и Запоте (Пасо де Овехас)
 97. Ла Куартиља
 98. Ла Куартиља (Котиха)
 99. Ла Куартиља (Ночистлан де Мехија)
 100. Ла Куартиља (Санта Марија дел Оро)
 101. Ла Куата
 102. Ла Куата (Идалго)
 103. Ла Куата (Компостела)
 104. Ла Куата (Сантијаго Искуинтла)
 105. Ла Куатро
 106. Ла Куатро (Истлавакан де лос Мембриљос)
 107. Ла Куева
 108. Ла Куева, Гранха (Тлахомулко де Зуњига)
 109. Ла Куева, Ел Резаго (Акисмон)
 110. Ла Куева, Ла Куева де Пуруагва (Херекуаро)
 111. Ла Куева, Салабичи (Каричи)
 112. Ла Куева, Санта Росалија де ла Куева (Кањадас де Обрегон)
 113. Ла Куева (Аматепек)
 114. Ла Куева (Антигво Морелос)
 115. Ла Куева (Ариспе)
 116. Ла Куева (Баланкан)
 117. Ла Куева (Грал. Браво)
 118. Ла Куева (Корехидора)
 119. Ла Куева (Ла Јеска)
 120. Ла Куева (Мадеро)
 121. Ла Куева (Окампо)
 122. Ла Куева (Писафлорес)
 123. Ла Куева (Сан Бартоло Тутотепек)
 124. Ла Куева (Сан Димас)
 125. Ла Куева (Сан Педро де ла Куева)
 126. Ла Куева (Сантијаго Папаскијаро)
 127. Ла Куева (Тикул)
 128. Ла Куева (Тлатлаја)
 129. Ла Куева (Тринчерас)
 130. Ла Куева Ахумада (Гереро)
 131. Ла Куева Бланка
 132. Ла Куева Бланка (Урике)
 133. Ла Куева Бланка (Фресниљо)
 134. Ла Куева Ескондида (Уруачи)
 135. Ла Куева Ларга
 136. Ла Куева Ларга (Батопилас)
 137. Ла Куева Ларга (Урике)
 138. Ла Куева Пријета (Дел Најар)
 139. Ла Куева де Хуан Мигел (Валпараисо)
 140. Ла Куева де ла Тијера (Сан Димас)
 141. Ла Куева де лос Перикос, Каитаиме (Агваскалијентес)
 142. Ла Куева дел Буро
 143. Ла Куева дел Дијабло (Мескитал)
 144. Ла Куева дел Кабрестанте (Сатево)
 145. Ла Куева дел Капулин (Тепеванес)
 146. Ла Куева дел Којоте (Санта Марија Кортихо)
 147. Ла Куева дел Панадеро (Пуебло Нуево)
 148. Ла Куева дел Тигре
 149. Ла Куева дел Тигре (Сан Педро Тапанатепек)
 150. Ла Куевита
 151. Ла Куевита (Апасео ел Алто)
 152. Ла Куевита (Текискијапан)
 153. Ла Куевита Ескондида (Санта Круз Итундухија)
 154. Ла Куенка
 155. Ла Куенка, Ел Естабло Бенито Хуарез (Закатекас)
 156. Ла Куенка, Позо Нумеро 10 (Либрес)
 157. Ла Куенка (Аоме)
 158. Ла Куенка (Дуранго)
 159. Ла Куеста
 160. Ла Куеста, Гранха (Енсенада)
 161. Ла Куеста, Ел Педрегал (Тепатитлан де Морелос)
 162. Ла Куеста, Ехидо Ганадеро Папагајос (Сиудад дел Маиз)
 163. Ла Куеста, Ла Куеста де Сан Мартин (Пинос)
 164. Ла Куеста, Ла Пуерта (Хулимес)
 165. Ла Куеста, Лас Пилас (Мускиз)
 166. Ла Куеста, Позо Дос, Вињедо (Ермосиљо)
 167. Ла Куеста, Позо Уно, Вињедо (Ермосиљо)
 168. Ла Куеста (Аламос)
 169. Ла Куеста (Галеана)
 170. Ла Куеста (Китупан)
 171. Ла Куеста (Котастла)
 172. Ла Куеста (Ла Колорада)
 173. Ла Куеста (Ла Паз)
 174. Ла Куеста (Магдалена)
 175. Ла Куеста (Мануел Бенавидес)
 176. Ла Куеста (Назас)
 177. Ла Куеста (Наукалпан де Хуарез)
 178. Ла Куеста (Салинас Викторија)
 179. Ла Куеста (Талпа де Аљенде)
 180. Ла Куеста (Тариморо)
 181. Ла Куеста (Тепетлаосток)
 182. Ла Куеста (Уимилпан)
 183. Ла Куеста Колорада (Гереро)
 184. Ла Куеста Пријета (Сан Хоакин)
 185. Ла Куеста де Муњиз (Којаме дел Сотол)
 186. Ла Куеста де Палмитос (Родео)
 187. Ла Куеста де Пењонес (Тијера Бланка)
 188. Ла Куеста де Сан Хуан (Галеана)
 189. Ла Куеста де Хуана Рамирез (Зирандаро)
 190. Ла Куеста дел Којоте, Ла Куеста (Халпа)
 191. Ла Куеста дел Лимон (Мадеро)
 192. Ла Куестита
 193. Ла Куестита (Пенхамиљо)
 194. Ла Куестита (Чавинда)
 195. Ла Куестиља (Ла Перла)
 196. Ла Куестона
 197. Ла Куестона, Ла Куеста (Гвасаве)
 198. Ла Куина
 199. Ла Куина (Матаморос)
 200. Ла Куиндера (Кузамала де Пинзон)
 201. Ла Куиндура (Тикичео де Николас Ромеро)
 202. Ла Куитасера
 203. Ла Куичи, Пеликано (Ермосиљо)
 204. Ла Кукарача
 205. Ла Кукарача, Ла Гвадалупе (Хенерал Елиодоро Кастиљо)
 206. Ла Кукарача, Ла Мина (Сантијаго Искуинтла)
 207. Ла Кукарача (Компостела)
 208. Ла Кукуча
 209. Ла Кукуча (Флоренсио Виљареал)
 210. Ла Кулата
 211. Ла Кулата, Потреро де ла Кучиља (Сан Мигел ел Алто)
 212. Ла Кулебра
 213. Ла Кулебра, Барио ла Кулебра (Санта Марија Тонамека)
 214. Ла Кулебра, Ел Тарај (Халостотитлан)
 215. Ла Кулебра, Колимиља (Манзаниљо)
 216. Ла Кулебра, Ла Галера (Пахакуаран)
 217. Ла Кулебра, Форахера де лос Алтос (Сан Хуан де лос Лагос)
 218. Ла Кулебра (Виља Пескеира)
 219. Ла Кулебра (Гонзалез)
 220. Ла Кулебра (Др. Кос)
 221. Ла Кулебра (Езатлан)
 222. Ла Кулебра (Ла Мисион)
 223. Ла Кулебра (Ла Унион де Исидоро Монтес де Ока)
 224. Ла Кулебра (Окосинго)
 225. Ла Кулебра (Сан Блас)
 226. Ла Кулебра (Сан Педро де ла Куева)
 227. Ла Кулебра (Сан Франсиско дел Мар)
 228. Ла Кулебра (Санта Марија Закатепек)
 229. Ла Кулебра (Сантијаго Тапестла)
 230. Ла Кулебра (Тепеванес)
 231. Ла Кулебра (Халостотитлан)
 232. Ла Кулебриља (Идалго)
 233. Ла Кумбре
 234. Ла Кумбре, Буена Виста (Текила)
 235. Ла Кумбре, Де Чиконтла (Хопала)
 236. Ла Кумбре, Ел Качете (Гонзалез)
 237. Ла Кумбре, Ел Пинито (Линарес)
 238. Ла Кумбре, Ел Пуерто (Буенависта де Куељар)
 239. Ла Кумбре, Кинта Манзана де Кресенсио Моралес (Зитакуаро)
 240. Ла Кумбре, Ла Игера (Кабо Коријентес)
 241. Ла Кумбре, Ла Репресалија (Солосучијапа)
 242. Ла Кумбре, Ла Торе (Виља Сола де Вега)
 243. Ла Кумбре, Руперто (Ла Јеска)
 244. Ла Кумбре (Акистла)
 245. Ла Кумбре (Ваучинанго)
 246. Ла Кумбре (Венустијано Каранза)
 247. Ла Кумбре (Гванасеви)
 248. Ла Кумбре (Калнали)
 249. Ла Кумбре (Канделарија)
 250. Ла Кумбре (Ла Конкордија)
 251. Ла Кумбре (Мадеро)
 252. Ла Кумбре (Манзаниљо)
 253. Ла Кумбре (Олута)
 254. Ла Кумбре (Салто де Агва)
 255. Ла Кумбре (Сан Симон де Гереро)
 256. Ла Кумбре (Санта Катарина Истепехи)
 257. Ла Кумбре (Сантијаго Тетепек)
 258. Ла Кумбре (Такоталпа)
 259. Ла Кумбре (Тлакуилотепек)
 260. Ла Кумбре (Томатлан)
 261. Ла Кумбре (Чилон)
 262. Ла Кумбре Дос, Хосе Рејес (Пенхамо)
 263. Ла Кумбре Клавељинас (Зиматлан де Алварез)
 264. Ла Кумбре Хагвеј Секо, Хагвеј Секо (Меститлан)
 265. Ла Кумбре Чикита (Урике)
 266. Ла Кумбре де Алумбрес (Закуалтипан де Анхелес)
 267. Ла Кумбре де Гвадалупе, Ла Кумбре де лос Арастрадос (Талпа де Аљенде)
 268. Ла Кумбре де Овеско (Закуалтипан де Анхелес)
 269. Ла Кумбре де Санта Катарина (Акаксочитлан)
 270. Ла Кумбре де Тлаколула, Ла Кумбре (Тијангистенго)
 271. Ла Кумбре де Тоналиско (Рафаел Делгадо)
 272. Ла Кумбре де Уистикола (Меститлан)
 273. Ла Кумбре де ла Сијенега (Урике)
 274. Ла Кумбре дел Дураснито (Дел Најар)
 275. Ла Кумбрита де Валденебро (Гвадалупе и Калво)
 276. Ла Кунета, Блоке 1208 (Кахеме)
 277. Ла Купија
 278. Ла Купија, Хохобитос (Канелас)
 279. Ла Кура (Гвазапарес)
 280. Ла Курва
 281. Ла Курва, Алахуела (Халтипан)
 282. Ла Курва, Антигва Авенида (Лос Рамонес)
 283. Ла Курва, Асијенда лос Либрадос (Монтеморелос)
 284. Ла Курва, Буена Фе (Нуево Касас Грандес)
 285. Ла Курва, Ел Крусеро
 286. Ла Курва, Ел Крусеро (Сан Франсиско Исхуатан)
 287. Ла Курва, Ел Крусеро (Сан Франсиско дел Ринкон)
 288. Ла Курва, Ехидо Сан Себастијан Тијера Бланка (Тамијава)
 289. Ла Курва, Кликар (Лас Чоапас)
 290. Ла Курва, Колонија Закатекас (Мексикали)
 291. Ла Курва, Ла Ескина (Венадо)
 292. Ла Курва, Ла Курва де Сан Педро (Наволато)
 293. Ла Курва, Ла Маргарита (Епитасио Уерта)
 294. Ла Курва, Лас Агвамитас (Чоис)
 295. Ла Курва, Лос Тамез (Монтеморелос)
 296. Ла Курва, Марија (Галеана)
 297. Ла Курва, Нуева Одисеа (Енсенада)
 298. Ла Курва, Парахе Јујуте (Виља де Тамазулапам дел Прогресо)
 299. Ла Курва, Ранчо де Стевен (Ханос)
 300. Ла Курва, Самуел Маркез (Тепетонго)
 301. Ла Курва, Сан Андрес (Кандела)
 302. Ла Курва, Сан Антонио Халкуајо Уно (Силитла)
 303. Ла Курва, Хулијан Ернандез (Гонзалез)
 304. Ла Курва (Акајукан)
 305. Ла Курва (Анавак)
 306. Ла Курва (Апасео ел Гранде)
 307. Ла Курва (Галеана)
 308. Ла Курва (Гвазапарес)
 309. Ла Курва (Гвајмас)
 310. Ла Курва (Дуранго)
 311. Ла Курва (Калакмул)
 312. Ла Курва (Кармен)
 313. Ла Курва (Кахеме)
 314. Ла Курва (Компостела)
 315. Ла Курва (Ла Јеска)
 316. Ла Курва (Магдалена)
 317. Ла Курва (Макуспана)
 318. Ла Курва (Мекајапан)
 319. Ла Курва (Назас)
 320. Ла Курва (Окотлан)
 321. Ла Курва (Пихихијапан)
 322. Ла Курва (Росарио)
 323. Ла Курва (Сан Блас)
 324. Ла Курва (Сан Игнасио Рио Муерто)
 325. Ла Курва (Сан Кристобал де ла Баранка)
 326. Ла Курва (Сералво)
 327. Ла Курва (Силао)
 328. Ла Курва (Сиудад Ваљес)
 329. Ла Курва (Солидаридад)
 330. Ла Курва (Тамуин)
 331. Ла Курва (Тизимин)
 332. Ла Курва (Фелипе Кариљо Пуерто)
 333. Ла Курва (Халиско)
 334. Ла Курва (Чампотон)
 335. Ла Курва 1 (Канделарија)
 336. Ла Курва Дос (Макуспана)
 337. Ла Курва И (Каборка)
 338. Ла Курва Тлалзинтла II (Уехутла де Рејес)
 339. Ла Курва Уно (Макуспана)
 340. Ла Курва Хуго де Кања (Акапонета)
 341. Ла Курва де Сан Исидро (Херекуаро)
 342. Ла Курва де Тријана (Калвиљо)
 343. Ла Курва де ла Вија (Пуенте де Истла)
 344. Ла Курва де ла Кал (Енкарнасион де Дијаз)
 345. Ла Курва де ла Круз (Ел Фуерте)
 346. Ла Курва дел Агила, Ла Педрера (Дуранго)
 347. Ла Курва дел Гвајабо
 348. Ла Курва дел Гвајабо (Тонила)
 349. Ла Курва дел Гвајабо (Халиско)
 350. Ла Курва дел Муерто (Халостотитлан)
 351. Ла Курва дел Пино (Агилиља)
 352. Ла Курвита
 353. Ла Курвита (Бенемерито де лас Америкас)
 354. Ла Курења де Абахо (Куенкаме)
 355. Ла Курења де Ариба (Куенкаме)
 356. Ла Куса, Барос и Писос (Пескерија)
 357. Ла Куча
 358. Ла Кучара
 359. Ла Кучара (Ла Паз)
 360. Ла Кучарита (Јавалика де Гонзалез Гаљо)
 361. Ла Кучариљера (Уетамо)
 362. Ла Кучиља
 363. Ла Кучиља, Ел Алканфор (Атлангатепек)
 364. Ла Кучиља, Ел Кокујо (Фортин)
 365. Ла Кучиља, Естрамурос де Тесистан (Запопан)
 366. Ла Кучиља, Качава (Косала)
 367. Ла Кучиља, Кањон де ла Вирхен (Тамасопо)
 368. Ла Кучиља, Ла Кабања, Мерендеро (Сан Педро)
 369. Ла Кучиља, Ла Маромита (Лазаро Карденас)
 370. Ла Кучиља, Ла Пунта де ла Кучиља (Консепсион дел Оро)
 371. Ла Кучиља, Лос Миранда (Густаво Дијаз Ордаз)
 372. Ла Кучиља, Манав Кендра (Чигнавапан)
 373. Ла Кучиља, Марта, Рестауранте (Сан Педро)
 374. Ла Кучиља, Мини-Супер (Сан Педро)
 375. Ла Кучиља, Норија Виља де Билбао 3089 (Вијеска)
 376. Ла Кучиља, Потреро де ла Кучиља (Сан Мигел ел Алто)
 377. Ла Кучиља, Ферињо (Куатро Сијенегас)
 378. Ла Кучиља (Акатлан де Перез Фигероа)
 379. Ла Кучиља (Аламос)
 380. Ла Кучиља (Апозол)
 381. Ла Кучиља (Арио)
 382. Ла Кучиља (Баланкан)
 383. Ла Кучиља (Виљафлорес)
 384. Ла Кучиља (Грал. Браво)
 385. Ла Кучиља (Искатепек)
 386. Ла Кучиља (Коалкоман де Васкез Паљарес)
 387. Ла Кучиља (Ла Јеска)
 388. Ла Кучиља (Матаморос)
 389. Ла Кучиља (Монклова)
 390. Ла Кучиља (Нопала де Виљагран)
 391. Ла Кучиља (Пивамо)
 392. Ла Кучиља (Салтиљо)
 393. Ла Кучиља (Сан Франсиско де Кончос)
 394. Ла Кучиља (Сантијаго Тустла)
 395. Ла Кучиља (Тамазунчале)
 396. Ла Кучиља (Тамуин)
 397. Ла Кучиља (Теул де Гонзалез Ортега)
 398. Ла Кучиља (Тлалтенанго де Санчез Роман)
 399. Ла Кучиља (Чонтла)
 400. Ла Кучиља Анча (Нуево Парангарикутиро)
 401. Ла Кучиља Енсерада (Ла Јеска)
 402. Ла Кучиља Флор дел Рио (Лас Маргаритас)
 403. Ла Кучиља де Бехуко (Коавајутла де Хосе Марија Изазага)
 404. Ла Кучиља де Сан Антонио (Уатабампо)
 405. Ла Кучиља де ла Нопалера (Каракуаро)
 406. Ла Кучиља де лос Љанитос (Танситаро)
 407. Ла Кучиља де лос Бависес (Навохоа)
 408. Ла Кучиља дел Етчоропо (Уатабампо)
 409. Ла Куња
 410. Ла Куња (Јавалика де Гонзалез Гаљо)
 411. Ла Куња (Коазинтла)
 412. Ла Куња (Кулијакан)
 413. Ла Куња (Питикито)
 414. Ла Лабор
 415. Ла Лабор, Асијенда (Ермосиљо)
 416. Ла Лабор, Гулера (Виља Сола де Вега)
 417. Ла Лабор, Дураснал (Асунсион Ночистлан)
 418. Ла Лабор, Ехидо де Индепенденсија (Замора)
 419. Ла Лабор, Сан Исидро де ла Лабор (Виља Идалго)
 420. Ла Лабор (Аоме)
 421. Ла Лабор (Атотонилко ел Алто)
 422. Ла Лабор (Бавијакора)
 423. Ла Лабор (Батопилас)
 424. Ла Лабор (Бустаманте)
 425. Ла Лабор (Ермосиљо)
 426. Ла Лабор (Ехутла)
 427. Ла Лабор (Конкордија)
 428. Ла Лабор (Ла Јеска)
 429. Ла Лабор (Ла Компањија)
 430. Ла Лабор (Ночистлан де Мехија)
 431. Ла Лабор (Озулуама де Маскарењас)
 432. Ла Лабор (Сан Игнасио)
 433. Ла Лабор (Сан Мартин Чалчикваутла)
 434. Ла Лабор (Сан Мартин де Болањос)
 435. Ла Лабор (Сан Фелипе)
 436. Ла Лабор (Сан Хосе дел Пењаско)
 437. Ла Лабор (Санта Марија дел Оро)
 438. Ла Лабор (Халостотитлан)
 439. Ла Лабор (Херез)
 440. Ла Лабор Вијеха
 441. Ла Лабор Вијеха, Ранчо Вијехо (Санта Катарина)
 442. Ла Лабор Гранде (Аламос)
 443. Ла Лабор И (Сан Фелипе Оризатлан)
 444. Ла Лабор де Абахо, Лабор де Абахо и де А. (Ел Платеадо де Хоакин Амаро)
 445. Ла Лабор де Агилера (Идалго дел Парал)
 446. Ла Лабор де Ариба (Јавалика де Гонзалез Гаљо)
 447. Ла Лабор де Сан Антонио
 448. Ла Лабор де Сан Игнасио (Јавалика де Гонзалез Гаљо)
 449. Ла Лабор де Сан Хавијер (Гванасеви)
 450. Ла Лабор де Санта Лусија, Ел Мескитал (Аламос)
 451. Ла Лабор де Санта Роса (Навохоа)
 452. Ла Лабор де ла Вирхен
 453. Ла Лабор де ла Консепсион, Ла Лабор (Местикакан)
 454. Ла Лабор дел Рио, Асијенда ла Лабор дел Рио (Санта Марија дел Рио)
 455. Ла Лаборсита
 456. Ла Лаборсита (Леон)
 457. Ла Лаборсита (Монте Ескобедо)
 458. Ла Лаборсита (Саин Алто)
 459. Ла Лаборсита (Сан Мартин де Болањос)
 460. Ла Лаборсита (Сатево)
 461. Ла Лаборсита (Херез)
 462. Ла Лаборсита (Хулимес)
 463. Ла Лаборсита (Чивава)
 464. Ла Лаборсиља
 465. Ла Лаборсиља (Агваскалијентес)
 466. Ла Лаборсиља (Консепсион дел Оро)
 467. Ла Лаборсиља (Риоверде)
 468. Ла Лаборсиља (Сан Хуан дел Рио)
 469. Ла Лабрада, Ла Ломита (Ла Јеска)
 470. Ла Лабранза, Ел Росарио (Уитиупан)
 471. Ла Лагартера (Кармен)
 472. Ла Лагартиха
 473. Ла Лагартиха, Сан Висенте (Епитасио Уерта)
 474. Ла Лагартиха (Кармен)
 475. Ла Лагартиха (Сиудад Ваљес)
 476. Ла Лагрима
 477. Ла Лагрима (Кахеме)
 478. Ла Лагрима (Навохоа)
 479. Ла Лагуна, Абрам Хименез (Мускиз)
 480. Ла Лагуна, Гвадалупе Викторија (Алдама)
 481. Ла Лагуна, Ел Агвакате (Тлалнелхуајокан)
 482. Ла Лагуна, Ел Катрин (Тамазула)
 483. Ла Лагуна, Ел Робле (Лома Бонита)
 484. Ла Лагуна, Ехидо Дистрито Федерал (Мексикали)
 485. Ла Лагуна, Каса Ревуелта (Сан Хуан Еванхелиста)
 486. Ла Лагуна, Колонија Санта Клара (Танхуато)
 487. Ла Лагуна, Комунитлалит (Хенерал Елиодоро Кастиљо)
 488. Ла Лагуна, Ла Лагуна Валенсијана (Хенерал Франсиско Р. Мургија)
 489. Ла Лагуна, Ла Лагуна Сека (Грал. Зарагоза)
 490. Ла Лагуна, Ла Лагуна де лос Мајорга (Колотлан)
 491. Ла Лагуна, Ла Лагуна дел Кармен (Јанга)
 492. Ла Лагуна, Ла Лагуна дел Пино (Болањос)
 493. Ла Лагуна, Ла Лагунита (Темпоал)
 494. Ла Лагуна, Ла Отра Лагуна (Виља Сола де Вега)
 495. Ла Лагуна, Ла Саиба (Кузамала де Пинзон)
 496. Ла Лагуна, Ла Хоја (Мескитал)
 497. Ла Лагуна, Лагуна ла Магдалена (Такамбаро)
 498. Ла Лагуна, Лагунитас (Буенависта)
 499. Ла Лагуна, Лома дел Какалоте (Чикивитлан де Бенито Хуарез)
 500. Ла Лагуна, Лос Караколес (Морелија)
 501. Ла Лагуна, Лос Коетерос (Чилапа де Алварез)
 502. Ла Лагуна, Лос Ранчитос Дос (Артеага)
 503. Ла Лагуна, Лоте 31 (Комонду)
 504. Ла Лагуна, Лоте 52 (Комонду)
 505. Ла Лагуна, Лоте 55 (Комонду)
 506. Ла Лагуна, Оскар Раул Кано (Ел Наранхо)
 507. Ла Лагуна, Парахе де ла Лагуна Сека (Каричи)
 508. Ла Лагуна, Побладо Сеис Алманза (Успанапа)
 509. Ла Лагуна, Рајмундо Чапа (Камарго)
 510. Ла Лагуна, Рестауранте (Салвадор Алварадо)
 511. Ла Лагуна, Сеис де Марзо (Ермосиљо)
 512. Ла Лагуна, Сентро Комерсијал (Успанапа)
 513. Ла Лагуна, Трес Ерманос (Актопан)
 514. Ла Лагуна (Јавалика де Гонзалез Гаљо)
 515. Ла Лагуна (Љера)
 516. Ла Лагуна (Авазотепек)
 517. Ла Лагуна (Агва Бланка де Итурбиде)
 518. Ла Лагуна (Агилиља)
 519. Ла Лагуна (Акисмон)
 520. Ла Лагуна (Аламос)
 521. Ла Лагуна (Алтамирано)
 522. Ла Лагуна (Апан)
 523. Ла Лагуна (Арамбери)
 524. Ла Лагуна (Асенсион)
 525. Ла Лагуна (Баиа де Бандерас)
 526. Ла Лагуна (Баљеза)
 527. Ла Лагуна (Бехукал де Окампо)
 528. Ла Лагуна (Беља Виста)
 529. Ла Лагуна (Бочил)
 530. Ла Лагуна (Валпараисо)
 531. Ла Лагуна (Ваље де Браво)
 532. Ла Лагуна (Гвазапарес)
 533. Ла Лагуна (Гереро)
 534. Ла Лагуна (Грал. Теран)
 535. Ла Лагуна (Доктор Мора)
 536. Ла Лагуна (Ермосиљо)
 537. Ла Лагуна (Еспинал)
 538. Ла Лагуна (Зиватеутла)
 539. Ла Лагуна (Игерас)
 540. Ла Лагуна (Истакуистла де Маријано Матаморос)
 541. Ла Лагуна (Кадерејта Хименез)
 542. Ла Лагуна (Камарго)
 543. Ла Лагуна (Кардонал)
 544. Ла Лагуна (Коатепек)
 545. Ла Лагуна (Комала)
 546. Ла Лагуна (Комонду)
 547. Ла Лагуна (Комонфорт)
 548. Ла Лагуна (Котастла)
 549. Ла Лагуна (Лас Маргаритас)
 550. Ла Лагуна (Лома Бонита)
 551. Ла Лагуна (Лувијанос)
 552. Ла Лагуна (Магдалена)
 553. Ла Лагуна (Мазатлан)
 554. Ла Лагуна (Манзаниљо)
 555. Ла Лагуна (Матаморос)
 556. Ла Лагуна (Мендез)
 557. Ла Лагуна (Мокорито)
 558. Ла Лагуна (Мулехе)
 559. Ла Лагуна (Навохоа)
 560. Ла Лагуна (Нуево Касас Грандес)
 561. Ла Лагуна (Окампо, Гванахуато)
 562. Ла Лагуна (Оподепе)
 563. Ла Лагуна (Отон П. Бланко)
 564. Ла Лагуна (Пануко)
 565. Ла Лагуна (Писафлорес)
 566. Ла Лагуна (Рио Браво)
 567. Ла Лагуна (Сан Габријел Мистепек)
 568. Ла Лагуна (Сан Игнасио Рио Муерто)
 569. Ла Лагуна (Сан Луис де ла Паз)
 570. Ла Лагуна (Сан Педро Искатлан)
 571. Ла Лагуна (Сан Педро Мистепек -дто. 22 -)
 572. Ла Лагуна (Сан Педро и Сан Пабло Ајутла)
 573. Ла Лагуна (Сан Себастијан дел Оесте)
 574. Ла Лагуна (Сан Фелипе)
 575. Ла Лагуна (Сан Фелипе Оризатлан)
 576. Ла Лагуна (Сан Хосе Итурбиде)
 577. Ла Лагуна (Санта Круз Итундухија)
 578. Ла Лагуна (Санта Марија Камотлан)
 579. Ла Лагуна (Санта Марија дел Оро)
 580. Ла Лагуна (Сантијаго Јавео)
 581. Ла Лагуна (Сантијаго Тустла)
 582. Ла Лагуна (Сико)
 583. Ла Лагуна (Силакајоапам)
 584. Ла Лагуна (Синалоа)
 585. Ла Лагуна (Сотеапан)
 586. Ла Лагуна (Тенабо)
 587. Ла Лагуна (Теокалтиче)
 588. Ла Лагуна (Тепекоакуилко де Трухано)
 589. Ла Лагуна (Тизимин)
 590. Ла Лагуна (Тлавилтепа)
 591. Ла Лагуна (Тлалискојан)
 592. Ла Лагуна (Тлалтетела)
 593. Ла Лагуна (Топија)
 594. Ла Лагуна (Тринчерас)
 595. Ла Лагуна (Тумбискатио)
 596. Ла Лагуна (Туспан, Халиско)
 597. Ла Лагуна (Уатабампо)
 598. Ла Лагуна (Уимангиљо)
 599. Ла Лагуна (Унион де Сан Антонио)
 600. Ла Лагуна (Уруачи)
 601. Ла Лагуна (Халостотитлан)
 602. Ла Лагуна (Халтокан)
 603. Ла Лагуна (Хосе Азуета)
 604. Ла Лагуна (Чалчивитес)
 605. Ла Лагуна (Чурумуко)
 606. Ла Лагуна 2. Сексион (Јахалон)
 607. Ла Лагуна Алтамиса (Сан Фернандо)
 608. Ла Лагуна Бланка
 609. Ла Лагуна Бланка (Дуранго)
 610. Ла Лагуна Гвадалупе (Путла Виља де Гереро)
 611. Ла Лагуна Дос (Сијенега де Флорес)
 612. Ла Лагуна Зарагоза (Санта Круз Итундухија)
 613. Ла Лагуна Иљс (Лос Кабос)
 614. Ла Лагуна Колорада
 615. Ла Лагуна Колорада, Ел Колорадо (Урес)
 616. Ла Лагуна Колорада, Ла Колорада (Алдама)
 617. Ла Лагуна Колорада (Ел Фуерте)
 618. Ла Лагуна Лотес 16 и 17 (Комонду)
 619. Ла Лагуна Лотес 46 и 47 (Комонду)
 620. Ла Лагуна Мондака (Навохоа)
 621. Ла Лагуна Пријета (Сан Франсиско дел Ринкон)
 622. Ла Лагуна Пуерто де ла Арена (Тлатлаја)
 623. Ла Лагуна Сека
 624. Ла Лагуна Сека, Паредон (Елоксочитлан)
 625. Ла Лагуна Сека (Дел Најар)
 626. Ла Лагуна Сека (Какаоатан)
 627. Ла Лагуна Серкада (Окампо)
 628. Ла Лагуна Уно (Сијенега де Флорес)
 629. Ла Лагуна Чикита (Нуево Касас Грандес)
 630. Ла Лагуна де Ариба (Зиватанехо де Азуета)
 631. Ла Лагуна де Афуера (Комонду)
 632. Ла Лагуна де Кабаљос, Ел Сабино (Аројо Секо)
 633. Ла Лагуна де Мазатепек (Техупилко)
 634. Ла Лагуна де Мехорадо, Ла Лагунита (Отаез)
 635. Ла Лагуна де Оксидасион (Сан Лорензо Аксокоманитла)
 636. Ла Лагуна де Рочеачи (Гвачочи)
 637. Ла Лагуна де Серо Палмера (Сан Хосе Тенанго)
 638. Ла Лагуна де Хесус Марија (Кулијакан)
 639. Ла Лагуна де Чосноко (Озулуама де Маскарењас)
 640. Ла Лагуна де лас Вакас, Сан Исидро (Камарго)
 641. Ла Лагуна де лос Бохоркез (Мокорито)
 642. Ла Лагуна де лос Кабаљос
 643. Ла Лагуна де лос Кабаљос (Гвачочи)
 644. Ла Лагуна де лос Муертос, Сан Бенито (Гвачочи)
 645. Ла Лагуна де лос Отатес (Сан Игнасио)
 646. Ла Лагуна дел Гаљо, Чалчихапан (Хесус Каранза)
 647. Ла Лагуна дел Дурасно (Валпараисо)
 648. Ла Лагуна дел Каризо (Тамазула)
 649. Ла Лагуна дел Којоте (Ла Јеска)
 650. Ла Лагуна дел Пескадо, Мануел Руиз (Аоме)
 651. Ла Лагуна дел Пријето, Ел Канело (Камарго)
 652. Ла Лагуна дел Сауз (Сан Буенавентура)
 653. Ла Лагуна дел Саусиљо (Рајон)
 654. Ла Лагуна дел Серито (Тулансинго де Браво)
 655. Ла Лагуна и Хоја де Алардин, Ел Љано (Грал. Зарагоза)
 656. Ла Лагунета
 657. Ла Лагунета (Емилијано Запата)
 658. Ла Лагунета (Истлавакан дел Рио)
 659. Ла Лагунета (Токумбо)
 660. Ла Лагунита
 661. Ла Лагунита, Ваље Алто (Санта Марија дел Оро)
 662. Ла Лагунита, Ел Орито (Галеана)
 663. Ла Лагунита, Ел Серито (Чималтитан)
 664. Ла Лагунита, Ла Хоја (Пуебло Нуево)
 665. Ла Лагунита, Лагуна Сека (Окампо)
 666. Ла Лагунита, Лагунита де лос Васкез (Арамбери)
 667. Ла Лагунита, Магеј Мочо (Каторсе)
 668. Ла Лагунита, Паскуал Бањуелос (Хенерал Енрике Естрада)
 669. Ла Лагунита, Пуенте де Тијера (Коалкоман де Васкез Паљарес)
 670. Ла Лагунита, Ранчо (Асијентос)
 671. Ла Лагунита, Сан Рафаел (Кадерејта Хименез)
 672. Ла Лагунита (Авакатлан)
 673. Ла Лагунита (Агилиља)
 674. Ла Лагунита (Аројо Секо)
 675. Ла Лагунита (Артеага)
 676. Ла Лагунита (Асијентос)
 677. Ла Лагунита (Бочил)
 678. Ла Лагунита (Викторија)
 679. Ла Лагунита (Виља Идалго)
 680. Ла Лагунита (Гвадалупе)
 681. Ла Лагунита (Ел Платеадо де Хоакин Амаро)
 682. Ла Лагунита (Енсенада)
 683. Ла Лагунита (Зарагоза, Коавила)
 684. Ла Лагунита (Зинапекуаро)
 685. Ла Лагунита (Исмикилпан)
 686. Ла Лагунита (Карбо)
 687. Ла Лагунита (Комитан де Домингез)
 688. Ла Лагунита (Копаинала)
 689. Ла Лагунита (Косолеакаке)
 690. Ла Лагунита (Ла Јеска)
 691. Ла Лагунита (Ла Паз)
 692. Ла Лагунита (Мануел Добладо)
 693. Ла Лагунита (Мескитик)
 694. Ла Лагунита (Мулехе)
 695. Ла Лагунита (Окозокоаутла де Еспиноса)
 696. Ла Лагунита (Риоверде)
 697. Ла Лагунита (Сан Мигел де Аљенде)
 698. Ла Лагунита (Сан Фелипе)
 699. Ла Лагунита (Сантијаго Папаскијаро)
 700. Ла Лагунита (Сингилукан)
 701. Ла Лагунита (Тумбискатио)
 702. Ла Лагунита (Уехукиља ел Алто)
 703. Ла Лагунита (Фелипе Кариљо Пуерто)
 704. Ла Лагунита (Халпа)
 705. Ла Лагунита (Херекуаро)
 706. Ла Лагунита (Хименез дел Теул)
 707. Ла Лагунита (Чалчивитес)
 708. Ла Лагунита Јебусиви (Алмолоја де Хуарез)
 709. Ла Лагунита Дос
 710. Ла Лагунита Дос (Сиудад Ваљес)
 711. Ла Лагунита де Тенуњез (Мадера)
 712. Ла Лагуниља
 713. Ла Лагуниља, Ла Каса де лос Уичолес (Атолинга)
 714. Ла Лагуниља, Ла Флорења (Консепсион де Буенос Аирес)
 715. Ла Лагуниља, Рестауранте (Зиракуаретиро)
 716. Ла Лагуниља, Хаиме Мартинез (Фресниљо)
 717. Ла Лагуниља (Акила)
 718. Ла Лагуниља (Анхел Албино Корзо)
 719. Ла Лагуниља (Атескал)
 720. Ла Лагуниља (Атотонилко де Тула)
 721. Ла Лагуниља (Ел Манте)
 722. Ла Лагуниља (Калвиљо)
 723. Ла Лагуниља (Канделарија)
 724. Ла Лагуниља (Коазинтла)
 725. Ла Лагуниља (Колима)
 726. Ла Лагуниља (Лос Кабос)
 727. Ла Лагуниља (Окуилан)
 728. Ла Лагуниља (Пануко)
 729. Ла Лагуниља (Сантијаго Јавео)
 730. Ла Лагуниља (Танситаро)
 731. Ла Лагуниља (Тапалпа)
 732. Ла Лагуниља (Текила)
 733. Ла Лагуниља (Тепехи дел Рио де Окампо)
 734. Ла Лагуниља (Тијангистенко)
 735. Ла Лагуниља (Тлатлаја)
 736. Ла Лагуниља (Тулансинго де Браво)
 737. Ла Лагуниља (Турикато)
 738. Ла Лагуниља (Херекуаро)
 739. Ла Лагуниља Уно (Виља Корзо)
 740. Ла Ладера
 741. Ла Ладера, Ехидо Охо де Агва (Епитасио Уерта)
 742. Ла Ладера, Касас Бланкас (Саламанка)
 743. Ла Ладера, Ла Луз (Санта Ана Маја)
 744. Ла Ладера (Амеалко де Бонфил)
 745. Ла Ладера (Истакуистла де Маријано Матаморос)
 746. Ла Ладера (Керетаро)
 747. Ла Ладера (Мануел Добладо)
 748. Ла Ладера (Мескитал)
 749. Ла Ладера (Пењамиљер)
 750. Ла Ладера (Сан Мигел ел Алто)
 751. Ла Ладера (Чапа де Мота)
 752. Ла Ладриљера
 753. Ла Ладриљера, Ехидо Дуранго (Мексикали)
 754. Ла Ладриљера, Ехидо ла Љаве (Сан Хуан дел Рио)
 755. Ла Ладриљера, Кинта Сокоро (Ла Барка)
 756. Ла Ладриљера, Колонија Колорадо Нумеро Дијез (Мексикали)
 757. Ла Ладриљера, Колонија Колорадо Нумеро Трес (Мексикали)
 758. Ла Ладриљера, Колонија Сентинела (Мексикали)
 759. Ла Ладриљера, Ла Гранха (Хуан Р. Ескудеро)
 760. Ла Ладриљера (Јуририја)
 761. Ла Ладриљера (Агва Пријета)
 762. Ла Ладриљера (Бадирагвато)
 763. Ла Ладриљера (Баиа де Бандерас)
 764. Ла Ладриљера (Каборка)
 765. Ла Ладриљера (Камарго)
 766. Ла Ладриљера (Кумпас)
 767. Ла Ладриљера (Питикито)
 768. Ла Ладриљера (Пуебло Вијехо)
 769. Ла Ладриљера (Росарио)
 770. Ла Ладриљера (Сан Луис Рио Колорадо)
 771. Ла Ладриљера (Санта Барбара)
 772. Ла Ладриљера (Сантијаго Искуинтла)
 773. Ла Ладриљера (Санто Доминго Тевантепек)
 774. Ла Ладриљера (Сарик)
 775. Ла Ладриљера (Сингилукан)
 776. Ла Ладриљера (Уепак)
 777. Ла Ладриљера 2 (Лорето)
 778. Ла Ладриљера де Мадрилес (Чоис)
 779. Ла Ладронера (Запотлан дел Реј)
 780. Ла Лазада (Камарго)
 781. Ла Ламедера (Дел Најар)
 782. Ла Ламина
 783. Ла Ламина (Грал. Зарагоза)
 784. Ла Ламина (Кукурпе)
 785. Ла Лампара
 786. Ла Лампара (Пализада)
 787. Ла Лана (Сантијаго Јавео)
 788. Ла Лапара
 789. Ла Лапара (Бадирагвато)
 790. Ла Лапара (Кахеме)
 791. Ла Ларга
 792. Ла Ларга (Норија де Анхелес)
 793. Ла Ларга (Санто Доминго)
 794. Ла Лата (Сиудад Ваљес)
 795. Ла Латиља, Пуерта дел Аире (Арандас)
 796. Ла Лаха
 797. Ла Лаха, Буенависта (Зиватанехо де Азуета)
 798. Ла Лаха, Ла Колонија (Косамалоапан де Карпио)
 799. Ла Лаха, Ла Лаха де Пасо де Нуњез (Уетамо)
 800. Ла Лаха, Ла Лахита
 801. Ла Лаха, Ла Лахита (Зизио)
 802. Ла Лаха, Ла Лахита (Сан Лукас)
 803. Ла Лаха, Лахеро (Гвазапарес)
 804. Ла Лаха, Ринкон де лос Кабаљос (Мазапил)
 805. Ла Лаха, Сан Хосе де ла Лаха (Лос Ерерас)
 806. Ла Лаха (Агилиља)
 807. Ла Лаха (Азалан)
 808. Ла Лаха (Акамбаро)
 809. Ла Лаха (Акатено)
 810. Ла Лаха (Апасео ел Гранде)
 811. Ла Лаха (Арандас)
 812. Ла Лаха (Атојак де Алварез)
 813. Ла Лаха (Ахучитлан дел Прогресо)
 814. Ла Лаха (Виља Корзо)
 815. Ла Лаха (Запотланехо)
 816. Ла Лаха (Зизио)
 817. Ла Лаха (Кадерејта де Монтес)
 818. Ла Лаха (Китупан)
 819. Ла Лаха (Коапиља)
 820. Ла Лаха (Ла Уакана)
 821. Ла Лаха (Маскота)
 822. Ла Лаха (Мистлан)
 823. Ла Лаха (Нопала де Виљагран)
 824. Ла Лаха (Озулуама де Маскарењас)
 825. Ла Лаха (Перибан)
 826. Ла Лаха (Пуебло Нуево)
 827. Ла Лаха (Салтабаранка)
 828. Ла Лаха (Сан Хуан де лос Лагос)
 829. Ла Лаха (Сатево)
 830. Ла Лаха (Селаја)
 831. Ла Лаха (Танкоко)
 832. Ла Лаха (Текискијапан)
 833. Ла Лаха (Тепатитлан де Морелос)
 834. Ла Лаха (Тепеванес)
 835. Ла Лаха (Уалависес)
 836. Ла Лаха (Уејапан де Окампо)
 837. Ла Лаха (Халостотитлан)
 838. Ла Лаха (Хесус Марија)
 839. Ла Лаха (Чурумуко)
 840. Ла Лаха Дос, Сан Рафаел (Анхел Р. Кабада)
 841. Ла Лаха Уно
 842. Ла Лаха Уно (Тузантла)
 843. Ла Лаха де Гомез (Тототлан)
 844. Ла Лаха де Запоте Буено (Туспан)
 845. Ла Лахита
 846. Ла Лахита, Лос Бермехос (Артеага)
 847. Ла Лахита (Атенгиљо)
 848. Ла Лахита (Др. Аројо)
 849. Ла Лахита (Зиватанехо де Азуета)
 850. Ла Лахита (Зизио)
 851. Ла Лахита (Каракуаро)
 852. Ла Лахита (Минатитлан)
 853. Ла Лахита (Паракуаро)
 854. Ла Лахита (Сан Хуан де Сабинас)
 855. Ла Лахита (Сиудад Ваљес)
 856. Ла Лахита (Сичу)
 857. Ла Лахита (Тамазула)
 858. Ла Лахита (Текпан де Галеана)
 859. Ла Лахита (Тузантла)
 860. Ла Лахита Дос
 861. Ла Лахита Дос (Петатлан)
 862. Ла Лахита Дос (Туспан)
 863. Ла Лахита де Изазага, Лас Лахитас (Коавајутла де Хосе Марија Изазага)
 864. Ла Лахита дел Пино (Зирандаро)
 865. Ла Лахиља
 866. Ла Лахиља, Амплијасион лос Ојос (Линарес)
 867. Ла Лахиља, Ла Естансита (Сан Луис де ла Паз)
 868. Ла Лахиља, Ла Лахиља де Абахо (Ваљесиљо)
 869. Ла Лахиља (Гереро)
 870. Ла Лахиља (Др. Кос)
 871. Ла Лахиља (Идалго)
 872. Ла Лахиља (Мекајапан)
 873. Ла Лахиља (Монтеморелос)
 874. Ла Лахиља (Хамапа)
 875. Ла Ленгва де Буеј (Лос Кабос)
 876. Ла Ленгвета
 877. Ла Ленгвета (Гереро)
 878. Ла Ленгвета (Мадера)
 879. Ла Леона, Микрондас Фортунас (Гвемез)
 880. Ла Леона, Ранчо ла Тинаха дел Леон (Енсенада)
 881. Ла Леона (Апан)
 882. Ла Леона (Вијеска)
 883. Ла Леона (Галеана)
 884. Ла Леона (Гереро)
 885. Ла Леона (Грал. Браво)
 886. Ла Леона (Грал. Теран)
 887. Ла Леона (Кадерејта Хименез)
 888. Ла Леона (Матаморос)
 889. Ла Леона (Монтеморелос)
 890. Ла Леона (Окампо)
 891. Ла Леона (Падиља)
 892. Ла Леона (Прогресо)
 893. Ла Леона (Сабинас)
 894. Ла Леона (Салинас Викторија)
 895. Ла Леона (Сан Дијего де ла Унион)
 896. Ла Леона (Сан Луис де ла Паз)
 897. Ла Леона (Сантијаго Мараватио)
 898. Ла Леона (Сикотенкатл)
 899. Ла Леона (Тепезинтла)
 900. Ла Леона (Чиникуила)
 901. Ла Леонера
 902. Ла Леонера, Андрес Гевара (Мазапил)
 903. Ла Леонера (Јавалика де Гонзалез Гаљо)
 904. Ла Леонера (Акатик)
 905. Ла Леонера (Хесус Марија)
 906. Ла Леонор (Сан Хосе Итурбиде)
 907. Ла Лепе (Чоис)
 908. Ла Лесна (Толиман)
 909. Ла Лехиљера (Уруапан)
 910. Ла Лехона (Сан Мигел де Аљенде)
 911. Ла Лечерија
 912. Ла Лечерија, Умберто Гутијерез (Рејноса)
 913. Ла Лечерија (Кампече)
 914. Ла Лечуга
 915. Ла Лечуга (Сан Хосе Чилтепек)
 916. Ла Лечугиља
 917. Ла Лечугиља, Игнасио Зарагоза (Тепетонго)
 918. Ла Лечугиља (Гвадалупе и Калво)
 919. Ла Лечугиља (Дел Најар)
 920. Ла Лечугиља (Тапалпа)
 921. Ла Лечуза
 922. Ла Лечуза (Виља Унион)
 923. Ла Лечуза (Монтеморелос)
 924. Ла Лечуза (Платон Санчез)
 925. Ла Леј
 926. Ла Леј (Озулуама де Маскарењас)
 927. Ла Леј дел Монте
 928. Ла Леј дел Монте (Солидаридад)
 929. Ла Леј дел Монте (Тулум)
 930. Ла Лењера (Ел Иго)
 931. Ла Либертад, Ехидо ла Либертад (Астла де Теразас)
 932. Ла Либертад, Каса Бланка (Тепик)
 933. Ла Либертад, Ла Унион (Љера)
 934. Ла Либертад, Лас Таблас (Идалго)
 935. Ла Либертад, Ранчо Нуево (Маинеро)
 936. Ла Либертад, Сан Лорензо Тахонар (Уакечула)
 937. Ла Либертад (Љера)
 938. Ла Либертад (Акала)
 939. Ла Либертад (Бенито Хуарез)
 940. Ла Либертад (Викторија)
 941. Ла Либертад (Виља Комалтитлан)
 942. Ла Либертад (Грал. Теран)
 943. Ла Либертад (Ел Манте)
 944. Ла Либертад (Ескарсега)
 945. Ла Либертад (Какаоатан)
 946. Ла Либертад (Канделарија)
 947. Ла Либертад (Кармен)
 948. Ла Либертад (Ла Тринитарија)
 949. Ла Либертад (Лас Чоапас)
 950. Ла Либертад (Мадера)
 951. Ла Либертад (Мапими)
 952. Ла Либертад (Матаморос, Коавила)
 953. Ла Либертад (Матаморос, Тамаулипас)
 954. Ла Либертад (Мисантла)
 955. Ла Либертад (Ноноава)
 956. Ла Либертад (Олинала)
 957. Ла Либертад (Отон П. Бланко)
 958. Ла Либертад (Плума Идалго)
 959. Ла Либертад (Салто де Агва)
 960. Ла Либертад (Сан Карлос)
 961. Ла Либертад (Сан Фернандо)
 962. Ла Либертад (Сан Хуан Козокон)
 963. Ла Либертад (Синталапа)
 964. Ла Либертад (Сучијате)
 965. Ла Либертад (Тила)
 966. Ла Либертад (Тореон)
 967. Ла Либертад (Уистан)
 968. Ла Либертад (Ченало)
 969. Ла Либертад 1. Амплијасион, Ел Параисо (Сучијате)
 970. Ла Либертад II
 971. Ла Либертад II (Темпоал)
 972. Ла Либертад Дос
 973. Ла Либертад Кампесина (Хименез)
 974. Ла Либертад Сочимилко, Сегунда Сексион (Магдалена Апаско)
 975. Ла Либертад Текола (Пуебла)
 976. Ла Либертад де Канан (Хикипилас)
 977. Ла Либрада (Фелипе Кариљо Пуерто)
 978. Ла Лига (Матаморос)
 979. Ла Лига (Пењамиљер)
 980. Ла Лига (Порторико)
 981. Ла Лига (вишезначна одредница)
 982. Ла Лила
 983. Ла Лила (Аљенде)
 984. Ла Лила (Хуарез)
 985. Ла Лима
 986. Ла Лима, Грасас Вехеталес (Виља Комалтитлан)
 987. Ла Лима, Ел Трапиче де Луна (Мијакатлан)
 988. Ла Лима, Ел Хобо (Озулуама де Маскарењас)
 989. Ла Лима, Куаманко (Тепезинтла)
 990. Ла Лима, Трес Бокас (Уимангиљо)
 991. Ла Лима (Ајутла де лос Либрес)
 992. Ла Лима (Виљафлорес)
 993. Ла Лима (Зинакантепек)
 994. Ла Лима (Искатепек)
 995. Ла Лима (Компостела)
 996. Ла Лима (Којука де Бенитез)
 997. Ла Лима (Манлио Фабио Алтамирано)
 998. Ла Лима (Мисантла)
 999. Ла Лима (Пивамо)
 1000. Ла Лима (Росарио)