Нова Капела

вишезначна одредница на Викимедији

Нова Капела може бити:

  • Нова Капела (општина), насељено место и општина, Бродско-посавска жупанија, Република Хрватска
  • Нова Капела (Дубрава) (раније Српска Капела), насељено место у општини Дубрава, Загребачка жупанија, Република Хрватска