Отворите главни мени

Враћање на претходну ревизију значи враћање странице на њену претходну верзију. То се ради тако што се кликне на „Поништи“ у „Историји измена“. Поништавањем измена могуће је поништити само једну измену, за разлику од алатке за враћање измена, којом је могуће да се врати више узастопних измена једног те истог корисника. Ову алатку има само одређена група корисника — враћачи, док могућност поништавања измена имају сви пријављени корисници.

Обично се враћају вандализми и очигледно погрешне информације. Такође треба водити рачуна о правилу о три враћања.

Види јошУреди