ФК Клуб Бриж — разлика између измена

* {{зас|БЕЛ}} [[Рене Верхејен]] (1999–2000)
* {{зас|НОР}} [[Тронд Солијед]] (2000–2005)
* {{зас|БЕЛ}} [[Јан СулеманКулеманс]] (2005–2006)
* {{зас|БЕЛ}} [[Емилио Ферера]] (2006–2007)
* {{зас|МАК}} [[Чедомир Јаневски]] (2007)
Анониман корисник