Мери Тјудор, војвоткиња од Сафока — разлика између измена

м (standardizacija)
| 7 = 7. [[Елизабета Вудвил]]
| 8 = 8. [[Овен Тјудор]]
| 9 = 9. [[Катарина од Валоа (енглеска краљица)|Катарина од Валоа]]
| 10 = 10. [[Џон Бофорт, 1. војвода од Самерсета]]
| 11 = 11. [[Маргарет Бошан од Блетса]]