Романија (вишезначна одредница)

вишезначна одредница на Викимедији

Романија може да се односи на:

или:

фудбалски клуб:

  • ФК Романија, Пале
  • ФК Слободна Романија, Пале – бивши назив за ФК Романија, Пале

или:

Види јошУреди