Списак министара финансија Северне Македоније

Слика Почетак мандата Крај мандата Име и презиме
(Датум рођења и смрти)
Белешка Странка
1991. 1992. Методија Тошевски
1992. 1994. Џевдет Хајредини ПДП
1994. 1996. Јане Миљовски СДСМ
1996. 1998. Таки Фити СДСМ
1998. 1999. Борис Стојменов ВМРО-ДПМНЕ
1999. 2002. Никола Груевски ВМРО-ДПМНЕ
2002. 2003. Петар Гошев ЛДП
2003. 2006. Никола Поповски СДСМ
2006. 2009. Трајко Славевски ВМРО-ДПМНЕ
2009. Зоран Ставревски ВМРО-ДПМНЕ

Види још уреди