Франсиско Феб од Наваре

краљ Наваре

Франсиско Феб од Наваре (1467По, 30. јануар 1483) је био краљ Наваре. Био је син Гастона од Фоа, принца од Вијане и Магдалене од Валоа.

Франсиско Феб од Наваре
Francois Febus.jpg
Лични подаци
Датум рођења1467
Датум смрти30. јануар 1483.(1483-01-30) (15/16 год.)
Место смртиПо,
Породица
РодитељиГастон од Фоа, принц од Вијане
Магдалена од Валоа
ПретходникЕлеонора од Наваре
НаследникКатарина од Наваре

Породично стаблоУреди

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
8. John I, Count of Foix
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
4. Гастон IV, гроф од Фоа
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
9. Joan of Albret
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2. Гастон од Фоа, принц од Вијане
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10. Хуан II од Арагона
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
5. Елеонора од Наваре
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11. Бланка I од Наваре
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1. Франсиско Феб од Наваре
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12. Шарл VI
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
6. Шарл VII
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
13. Изабела од Баварске
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3. Магдалена од Валоа
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14. Луј II Анжујски
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
7. Марија Анжујска
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
15. Јоланда од Арагона