Шаблон:Астролошки знак

Документација шаблона[прикажи] [уреди] [историја] [освежи]

Синтакса уреди

Параметри уреди

Употреба уреди

{{Астролошки знак
| знак = (Назив знака)
| претходни = (Претходан знак)
| следећи = (Следећи знак)
| слика = (Име слике)
| ширина = (Необавезно; Ширина слике)
| опис слике = (Опис слике)
| датум = Датуми рођења
| степени = Степени зодијака
| сазвежђе = Сазвежђе
| елемент = Елемент
| квалитет = Квалитет
| деотела = Део тела
| владар = Владар
| егзалтација = Егзалтација
| материјал = Материјал
| боја = Боја
| бројеви = Бројеви
| дан = Дан
| драгикамен = Драги камен
| метал = Метал
}}

Види још уреди