Шаблон:Викиречник

Документација шаблона[прикажи] [уреди] [историја] [освежи]

Примери употребеУреди

  • {{Викиречник}}  • {{Викиречник|пример}}  • {{Викиречник|a1|b1|a2|b2|a3|b3|a4|b4|a5|b5}}  • {{Викиречник|a1| |a2|b2|a3| |a4| |a5|b5}}